Cautare

53 de rezultate pentru "notar" (3.52 secunde)
Ne-am lamurit cind un reporter a sunat-o pe stimabila doamna notar. ... Daca doamna notar are alte plingeri, e libera sa le trimita direct in instanta.
Acordul va fi avizat de asociatia de proprietari, iar toti acesti proprietari trebuie sa se prezinte in fata unui notar. ... Sau pot sa dea procura unei singure persoane sa se ocupe de tranzactionare, dar si aceasta este autentificata, bineinteles in fata unui notar.
Aici nu e vorba ca presedintele ar fi un fel de NOTAR, cum combate marele diversionist Basescu. Presedintele nu este notar, in sensul ca vegheaza ca desemnarea sa respecte doar cele 2 conditii - si atat - si anume:
Este vorba de Dumitru Ghigeanu, care a achizitionat de la Dumitru Tomescu, printr-un contract de vinzare- cumparare autentificat de notar, o suprafata de teren de 1.260 de metri patrati pe care a platit 6.000.000 de lei. ... Au mai fost si cheltuielile aferente la notar...
Informatiile au fost date publicitatii de catre Fisc, dupa ce fiecare notar a avut obligatia sa transmita la DGFP Dolj situatia cu tranzactiile imobiliare la sase luni.
Informatiile au fost date publicitatii de catre Fisc, dupa ce fiecare notar a avut obligatia sa transmita la DGFP Dolj situatia cu tranzactiile imobiliare la sase luni.
Divortul la notar sau la Starea civila Modificarile aduse de Legea privind Mica Reforma a Justitiei, la sfarsitul anului 2010, urmate de intrarea in vigoare a Noului Cod Civil au adus posibilitatea realizarii divortului si la Starea civila sau la notar, dar doar pentru situatia cand partile se inteleg si nu au dispute privind numele dupa casatorie, partaj samd.
Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Adela Omar a prezentat politistilor de frontiera declaratii notariale prin care tatal isi exprima acordul ca minorii sa calatoreasca in strainatate, date in fata unui notar de pe teritoriul Republicii Liban, avand aplicata o stampila apartinand reprezentantei diplomatice a Romaniei la Beirut.
Declaratia trebuie insa autentificata de notar. ... Altfel spus, coproprietarii vor merge la notar pentru a da o declaratie cu privire la suprafata pe care o detine fiecare dintre ei din pamantul ce urmeaza sa fie arendat.
Chiar daca va exista ipoteca legala, persoanele care isi cumpara locuinte prin programul 'Prima casa' tot trebuie sa treaca pe la notar. Acesta incheie actul de vanzare-cumparare, cat si inscrierea ipotecii", a precizat Floriana Stefanescu, notar public din Craiova.
Iulia si Mihai Albu au divortat la notar in martie anul trecut. Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.
Declaratia de apartenenta politica a acestuia, act prin care declara ca ramane independent, a fost dactilografiata si autentificata de un notar public si semnata cu degetul de catre alesul local.
LPF e un fel de notar public la urma urmei. GdS: Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
LPF e un fel de notar public la urma urmei. GdS: Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti.
La termenul de marti s-au prezentat doar avocatii celor doi oameni politici, care au fost de acord cu solicitarea partilor vatamate, de retragere a plangerii prealabile, autentificate de un notar din Bucuresti si care purta semnatura senatorului.
Modelul Mischie se extinde in PSD Secretarul general al PSD, deputatul Miron Mitrea, si sotia sa, Manuela, si ea deputat, dar si notar public, au vandut anul trecut un apartament, conform declaratiei de avere actualizate, cu 52.000 de euro.
In privinta incompatibilitatilor, proiectul extinde sfera acestora, instituind de exemplu incompatibilitatea calitatii de parlamentar sau de membru al Guvernului cu cea de avocat, notar public, mediator si executor judecatoresc.
Multe Fecioare prefera sa faca ordine in viata lor, unele vor merge la notar de comun acord, altele vor dori un partaj pe cele mai ciudate bunuri si lucruri din viata, numai pentru ca vor sa faca zile fripte partenerului.
In acest timp, homosexualii au in Romania acces nediscriminatoriu la piata muncii, la servicii de educatie, de sanatate, dreptul de rezidenta pentru sotii casatoriti in alte state, isi pot lasa prin mostenire averea la notar, iar orice forma de discriminare impotriva homosexualilor este pedepsita prin lege.
google-analytics.com