Cautare

74 de rezultate pentru "moise guran" (4.75 secunde)
Moise Guran a reusit performanta de a face emisiunile economice pe intelesul tuturor. ... Putina lume stie ca Moise Guran a fost un jucator inrait la bursa. ... Este un joc de poker, dincolo de care se afla slujbele unor oameni”, spunea Moise Guran intr-un interviu pentru Formula As.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. ... Prezentatorul si realizatorul emisiunii este Moise Guran, deja dedicat zonei economice audio-vizuale.
Dupa o pauza de trei saptamani, Moise Guran revine la TVR 2 cu programul "Ora de Business" incepand de luni, 16 ianuarie, de la ora 20.25.
Guran: ... Moise Guran a comentat si el acest subiect. ... Desigur ca in toata asta exista si un interes din partea celor de la Pro TV", a spus Moise Guran.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Mirela si Florin Moise participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
"Cenuaareasa" (1817), "Moise in Egipt" (1818), "La Donna del Lago" (1819), "Semiramida" (1823), care este ultima dintre marile opere compuse pentru scenele italiene.
Moise, fratele lui Aron, a venit in platoul emisiunii Mireasa.Capriciile iubirii! Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi!
L-a avertizat aplicatia Pizdyday a lui Guran. ... Dar de Guran imi place. Traian Tranda: Inventeaza javra, sa para interesant. Hriscu Dumitru:
Virgil Guran este noul vicepresedinte al PNL, dupa retragerea din cursa a lui Virgil Popescu.
Initiatorii motiunii de azi si cei mai vocali antipesedisti din generatia a treia (ca altfel nu se poate numi antipesedismul de dupa 2015 al lui Moise Guran, Cristian Tudor Popescu, etc, dupa douazeci de ani in care PSD era mult mai rau si mai tare si s-ar fi putut manifesta contra lui) au fost insa, dimpotriva, pentru.
• Irina Petraru si Moise Guran au prezentat cazul unor oameni din Caras Severin, care si-au pierdut casa. • Patronul Universitatea Cluj, Florian Walter, anunta in direct o donatie din partea clubului si a jucatorilor de 100 milioane lei vechi.
Protectia Copilului a scos din familii nu mai putin de 1435 de copii, arata o documentare a lui Moise Guran.
In acest caz, starea precara a infrastructurii are o pondere majora.Ion Moise, seful Serviciului Daune Auto din cadrul Companiei Generali, a dat un exemplu sugestiv. ... Potrivit lui Ion Moise, in prima instanta acestea ar fi:
Grupul este alcatuit din societatea de constructii si dezvoltari imobiliare Vectra Construct (condusa de Ion Mares, administrator si Cristina Moise, unic asociat), compania imobiliara Vectra Imobiliare (controlata de Anica Vacarasu si Mihai Ionut Bucur) si firma producatoare de beton Vectra Betoane si Agregate (controlata de Ion Mares, in calitate de administrator si Gabriel Moise si Adrian Rosu, ca asociati).
Dumnezeu i-a scos pe urmasii lui Israel din Egipt, sub conducerea lui Moise, si le-a dat Tara Promisa - Canaanul, ca sa fie al lor. Prin Moise, Dumnezeu a dat poporului Israel Legea si a facut un legamant (testament) cu ei.
Dupa cinci sute de ani, a dat si Moise poporului lui Israel o serie de dispozitii si norme. ... Moise, in apropierea mortii, i-a adunat si le-a poruncit:
Este cunoscuta decizia lui Moise de a-i tine pe evrei in pustiu vreme de 40 de ani. N-avea cum sa-i schimbe peste noapte, asa cum un comunist n-are cum sa se shimbe intr-o singura zi.
google-analytics.com