Cautare

3667 de rezultate pentru "mihai botez adjud" (3.72 secunde)
Traditii vs superstitii la botez. ... Superstitiile legate de botez 3. Sa respecti sau nu traditiile si superstitiile legate de botez?
Prin botez, bebelusul este crestinat, este primit in randul Bisericii, ii sunt iertate pacatele stramosesti de la Adam si Eva si primeste in el Duhul Sfant de la Dumnezeu. ... Alegerea nasilor de botez In primul rand, trebuie sa alegi nasii de botez ai copilului tau.
La botez Urmatorul reper important pentru bebe este ziua in care va fi botezat, desi apropiatii familiei ii pot oferi copilului si inainte de acest eveniment cateva lucruri utile precum un set de haine si botosei, o jacheta, un sac de dormit, cada pentru baie, chiar jucarii decorative care sa-i impodobeasca patutul ori camera.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara. ... Trupa Scolii de Actorie MIDACRIS, condusa de actrita Teatrului Nottara, Daniela Minoiu", ne-a spus jurnalistul Cristian Botez.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
- Dl capitan aviator Botez, comandantul aeroportului Calarasi, a tinut duminica 9 aprilie cor.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
In vizor a fost luat regulatorul de circulatie Buzau, fara ca cineva din conducerea cailor ferate sa spuna pana acum cum anume vor fi repartizate cele patru fire de circulatie, respectiv daca vor fi preluate de regulatorul de circulatie Adjud sau se vor imparti intre Adjud si Galati.
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Alaturi de personalitati judetene de marca - printre care s-au aflat Narciz Amza, Inspectorul Scolar Judetean, si Doinita Basescu, presedintele Organizatiei de Femei a PD Constanta - primarul Zamfir Iorgus a participat duminica, 7 ianuarie, in calitate de nas, la ceremonia de botez a patru copilasi abandonati in sectia de "Pediatrie" din cadrul Spitalului Municipal Mangalia.
"Incepand de luni, 8 octombrie, vom declansa o actiune prin care vom solicita societatilor comerciale care aveau obligatia sa-si inregistreze terenurile, si care nu au facut-o, sa obtina titlurile de proprietate si sa ne inregistreze ca si actionari cu valoarea aferenta acestora", a declarat vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
Afland despre invataturile si patimile lui Isus Christos incepuse sa creada si se ruga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primit Sfantul Botez.
Afland despre invataturile, Patimile si Invierea Domnului nostru Iisus Hristos incepe sa creada si se roaga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primi Sfantul Botez.
Ingerul nostru de la botez, care este ajutatorul nostru pana la moarte, ne pazeste si sta o zi si o noapte langa trup, descrie parintele Cleopa.
• ' Mihai Gotiu: ... "Miron Mitrea m-a surprins placut" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... "Timisoara a declansat mobilizarea pentru Basescu" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • "Politica romaneasca a fost scoasa din Agora" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu:
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
google-analytics.com