Cautare

52 de rezultate pentru "metropolis" (2.60 secunde)
DeCeNews ' Teatrul Metropolis aniversează cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Metropolis nu a ajuns nici macar la temelie Cartierul Metropolis ar fi trebuit sa apara in zona Lapus inca din 2007, dar pana acum a fost montata doar o pancarta cu o poza.
Teatrul Metropolis te rasplateste pentru fidelitate si te premiaza in luna indragostitilor! Vino la spectacolele Teatrului Metropolis in perioada 14-28 februarie si intri automat in concursul care iti garanteaza premii oferite de Gaudi Bistro situat in imediata vecinatate a teatrului (Str.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Capitala, este un om o capacitate teribila de a munci. Talentul sau de a manageria aceasta institutie face ca, de fiecare data, spectacolele de la Teatrul Metropolis sa se joace cu casa inchisa. ... - Cat de greu este sa manageriati Teatrul Metropolis?
CARAVANA METROPOLIS revine vara aceasta cu cele mai bune 15 filme europene si de autor, in Bucuresti si alte noua orase din tara, a anuntat Asociatia Culturala Metropolis, cea care organizeaza evenimentul.
Teatrul Metropolis si Asociatia Info-Cons in parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, Consiliul General al Municipului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va invita duminica, 24 ianuarie 2016 ora 17:00 la lansarea Campaniei O 9 atitudine pentru cultura, ce va avea loc in incinta Teatrului Metropolis.
Teatrul Metropolis intampina 100 de ani pentru Romania, Sala Amfiteatru a devenit Sala Centenar.
Actorul George Ivascu, manager al Teatrului Metropolis, a fost propus de PSD sa preia ministerul Culturii, in locul lui Lucian Romascanu, in Guvernul condus de Viorica Dancila. ... A cladit in Bucuresti primul teatru de dupa `89, se arata in descrierea de pe site-ul Teatrului Metropolis.
Investitorii care promiteau ridicarea cartierului rezidential METROPOLIS la Craiova si-au încalcat prima promisiune, aceea ca vor demara lucrarile la sfârsitul lunii august 2007, cel mai târziu la începutul lui septembrie.
Investitorii care promiteau ridicarea cartierului rezidential METROPOLIS la Craiova si-au încalcat prima promisiune, aceea ca vor demara lucrarile la sfârsitul lunii august 2007, cel mai târziu la începutul lui septembrie.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
O puteti vedea jucand pe scena Teatrului National si pe scena Teatrului Metropolis. ... In acelasi timp va invit cu drag la spectacolele Teatrului Metropolis:
  Metropolis - pe teava Unul dintre proiectele rezidentiale despre care am mai scris în GdS este minicartierul „Metropolis“, ridicat la intersectia strazii Tehnicii cu bulevardul Calea Bucuresti.
  Metropolis - pe teava Unul dintre proiectele rezidentiale despre care am mai scris în GdS este minicartierul „Metropolis“, ridicat la intersectia strazii Tehnicii cu bulevardul Calea Bucuresti.
  Proiectul Metropolis demareaza luna aceasta Alt proiect imobiliar, despre care am mai scris în GdS, este cartierul Metropolis, ridicat de firma West-Park SRL, care vrea sa investeasca circa 25 de milioane de euro.
Cristiana vine totusi destul de des pe plaiurile mioritice pentru ca are o colaborare excelenta cu Teatrul Metropolis. Vedeta este astazi actrita la Teatrul Metropolis Aceasta joaca in piesa Floare de cactus”, prestatie pentru care a fost premiata.
Directorul Teatrului Metropolis din Capitala, actorul George Ivascu, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. ... Din 2007 este director al Teatrului Metropolis, din Bucuresti.
google-analytics.com