Cautare

110 de rezultate pentru "metro" (2.84 secunde)
Nesimtirea si tupeul ordinar sunt "sarea si piperul" care te "pisca" enervant si fara cale de intoarcere, chiar din primele vizite in calitate de client la Metro Cash & Carry.
Dupa ce in urma cu ceva timp cotidianul "Replica" de Constanta a sesizat opiniei publice chinezismele pe care le comercializeaza Metro Cash & Carry, mai deunazi un alt transport de astfel de marfa a fost comandat si receptionat de conducerea "marelui" supermarket.
Grupul german Metro, care detine 24 de supermarketuri in Romania, printre care unul la Oradea, a intrat in insolventa, adica se afla in incetare de plati.
Metro Cash&Carry a implinit anul acesta zece ani de cand a deschis primul centru de distributie in Romania si cinci ani de cand are reprezentare in Craiova.
o "America retro", conservatoare, traditionalista, si o "America metro", a marilor aglomerari urbane, unde regula pare sa fie "zero frane", orice fiind permis in numele modernizarii.
Printre acestea se afla si arhicunoscutul Metro Cash & Carry Romania, filiala Constanta, unul dintre cei mai puternici parteneri dovediti ai prostului gust si indolentei romanesti.
La Hotelul "Royal" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa organizata de Grupul Metro cu prilejul implinirii unui deceniu de la deschiderea in anul 1996 la Otopeni a primului magazin Metro din Romania - moment ce a marcat debutul prezentei in Romania al unuia dintre liderii mondiali ai lanturilor de centre comerciale destinate atat clientilor profesionisti, cat si cumparatorilor finali.
Tribunalul Municipiului Bucuresti a declarat Societatea Metro Cash and Carry Romania insolventa, anunta un post de televiziune de stiri. Sentinta a fost data dupa ce firma Toneli, care aprovizioneaza Metro cu oua, a cerut in instanta plata restantelor pentru marfa livrata. ... Astfel Metro poate sa faca recurs.
Marele Metro Cash&Carry da rateuri pe banda rulanta la Constanta. Dupa amenzile primite pentru marfa expirata ori cu termenul de valabilitate la limita, Metro 1 din Constanta (foto), de pe bulevardul Aurel Vlaicu, a incercat sa imbuneze chiar ieri, 30 august a.
Metro a inregistrat pierderi operationale de 282 milioane euro in al doilea trimestru, in parte din cauza reevaluarii unitatii Alder, insa vanzarile au crescut cu 6,9%, in ciuda cererii reduse din partea consumatorilor din cea mai mare economie europeana, a anuntat joi compania.
In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Firma Transilvania General Import Export SRL a organizat ieri, la Magazinul Metro din Oradea, tragerea la sorti a castigatorilor loteriei publicitare nationale “Sarbatoare pentru fiecare“. ... Tragerea la sorti a fost facuta de o comisie mixta formata din reprezentanti ai firmei organizatoare si ai magazinului Metro.
Metro Group, prezent in Craiova prin magazinele Metro Cash&Carry si Praktiker, va deschide si in orasul nostru "real,- Hypermarket".
Primul magazin Metro Cash&Carry s-a deschis in Romania in luna octombrie 1996, iar in ultimul deceniu compania s-a concentrat pe extinderea retelei de centre de distributie in 17 orase ale tarii, printre care si Oradea.
Nici Metro Group nu s-a lasat mai prejos si a deschis in Craiova Metro Cash&Carry (aproximativ 12.000 mp) si Praktiker (peste 9.000 mp), urmand ca in curand sa se deschida si "real" Hypermarket.
Utilizatorii vor putea renunta la versiunea Explorer a interfetei si vor putea lucra in modul Metro, care va transforma PC-urile in tablete sau smartphone-uri de mari dimensiuni.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Insomar si Metro-Media canta victoria lui Nastase A doua zi dupa gratularile prietenesti televizate - "Mai Traiane, mai Adriene” - murdariile electorale au reaparut la suprafata odata cu un anunt conform caruia Politia s-a apucat sa cerceteze originea unor false comunicate trimise ca din partea BEC la unele ambasade romanesti.
Acum este neindoielnic faptul ca cei din Congresul Statelor Unite sunt interesati nu doar de proiectul AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Programme) al Pentagonului, ci si de fenomenul OZN mai general”, a declarat pentru Metro.co.uk Nick Pope, cel care a condus, intre 1991 si 1994, investigatiile OZN ale Ministerului Apararii din Marea Britanie.
google-analytics.com