Cautare

1067 de rezultate pentru "martis biatrice si iulian ionescu" (2.70 secunde)
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Am facut desen tehnic si spre 50 de ani am lucrat in standardizare ca proiectant. Incet-incet am inceput sa fac decoratiuni pentru Craciun si Paste:
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura. Produsele Vivanatura nu contin parabeni, coloranti artificiali si fluor.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de investire a noului Guvern, iar presedintele Basescu nici n-a apucat sa cunoasca bine imprejurul Cotrocenilor ca au si aparut primele tensiuni. Mai vizibile deocamdata intre presedinte si partidele din Alianta PNL-PD, si nu intre cele doua Palate.
Zarva strident de zgomotoasa creata in jurul lui este exagerata si, oarecum, falsa. Aerul, roata si mersul pe jos au fost inventate din vremuri imemoriale.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. ... Indeminizatiile de senator si de deputat ("salariul" parlamentarilor) ale celor aflati in greva vor fi donate unor asociatii sau fundatii de caritate.
In numele PD, deputatul Iulian Birsan a sustinut ca in luare unei decizii atit de importante nu trebuie sa se puna prea multa baza pe sprijinul conservatorilor.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. ... "Obligatia de a functiona masiv pe carbune i-a determinat pe producatori sa-si consume stocurile", a mai spus acesta.
Mediatizata intens, sedinta Consiliului Judetului (CJ) de ieri a adus, in sala multimedia a Muzeului de Stiinte ale Naturii, multi invitati veniti sa vada deznodamintul celei de-a patra alegeri a vicepresedintelui, dar si modul in care se va vota bugetul pe 2006.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "De Martisor am facut diverse brose pe diverse pietre, dar si cercei, bratari, pandante.
Zeci, daca nu sute de necunoscuti, au orbitat pentru cateva luni in jurul unor posturi fierbinti de demnitari, au falimentat cate un combinat sau altul, au carat acasa saci de spagi sau pur si simplu au cantat osanale Guvernului care i-a adoptat, dupa care au sucombat din punct de vedere politic.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe.
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
"Nu doresc si nu cred ca procesele se judeca la televizor sau in presa / dar atunci cand esti acuzat public trebuie sa raspunzi public - in acest fel oamenii pot sa isi faca propria opinie / si cand stii ca esti nevinovat atat decizia judecatorilor cat si parerea oamenilor sunt la fel de importante", precizeaza fostul premier in preambulul rezumatului.
Dupa ce a impartit sinistratii in doua categorii si a hotarat sa construiasca doar 567 de case, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ( MTCT) modifica din nou lista.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A.
google-analytics.com