Cautare

1068 de rezultate pentru "martis biatrice si iulian ionescu" (2.72 secunde)
Ivan Iulian sustine ca majoritatea fabricilor chinezesti folosesc in proportie de 60% materiale reciclabile si doar 40% alte tipuri de materiale. "Folia si plasticele exportate se intorc apoi pe piata europeana sub forma de sacouri si articole de imbracaminte, jucarii si alte produse", ne-a spus managerul companiei de reciclare.
Investitia nu este deloc la voia intamplarii, avand in vedere faptul ca acest tip de turism incepe sa se dezvolte si la noi. Multe societati mari prefera sa-si aduca oamenii in Delta sau la mare in timpul verii pentru diverse actiuni.
Potrivit explicatiilor date de Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, acest rezultat a fost obtinut in urma grevei, dar si a faptului ca muncitorii nu beneficiaza de conditii bune de munca.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga. Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie?
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... tablouri vechi si valoroase, reviste vechi, ii, insigne, obiecte de argint si de bronz valoroase. ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
Crede in Dumnezeu si are o familie frumoasa: sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. A facut mereu nota discordanta prin tinuta sa vestimentara, dar si prin loo-ul sau.
Medicii legisti au stabilit ca elevul Scolii cu clasele I-VIII din Filiasi care, pe 15 mai, si-a lovit un coleg care a decedat ulterior la spital, a avut discernamant in acel moment.
Date statistice si nu numai (Autor: PIRLOAGA MARIAN) Potrivit fisei de parlamentar actualizata zilnic de catre Camera Deputaților si Senatul Romaniei activitatea legislativa a unor parlamentari calaraseni este deosebit de buna, la nici un an de cand au fost investiti, desi altii se remarca printr-o prestatie indoielnica.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Bucharest 10k&FAMILY RUNce s-a desfassura tduminica, 7 aprilie, incepand de la ora 09:00, pe un traseu de 10 km inchis traficului auto, cu punct de start si sosire in Parcul Izvor.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Pe linga motivatia bazinului electoral pe care PSD il are in nordul Moldovei, diferenta consistenta dintre cei doi se explica probabil si prin atentia pe care cei doi au dat-o judetului.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Liberalii din teritoriu si din conducerea centrala sunt tot mai decisi sa nu faca fuziunea cu PD decat daca democratii trec la doctrina lor. Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
google-analytics.com