Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.20 secunde)
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
Trecerile in proprietate privata ale Aro Campulung si Rafo Onesti sunt cel putin dubioase, au declarat ieri oficialii Curtii de Conturi a Romaniei.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit. ... Sa aiba liberalii tarate in cap ?
Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. 15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat si decis inculparea penala a fostului presedinte al SUA, Donald Trump, in "cazul Stormy Daniels". ... Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Au fost necesari 16 ani pentru a asista la spectacolul pitoresc al mijirii zorilor statului de drept si pe taramurile noastre cele oropsite.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
In cuprinsul lui, in mare parte regulamentul face referire la conditiile si modul de verificare a asociatiilor de catre serviciul specializat din cadrul primariei. Este o urmare a faptului ca, in ultimul timp, neregulile s-au tinut lant la asociatiile de proprietari din Craiova.
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" a facut primul pas in amenajarea unui spatiu expozitional, in colaborare cu Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova.
Fenomenul "call center" a capatat o amploare tot mai mare in ultimii ani. ... Call center este biroul centralizat al unei institutii in care se realizeaza contactele telefonice cu clientii, partenerii si canalele de distributie.
Si asta pentru ca, in prezent, orasul nostru se confrunta cu o explozie de agentii bancare. Doar in Micro 19 sunt pe punctul de a fi inaugurate sapte unitati bancare.
google-analytics.com