Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.64 secunde)
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie. Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Parintii lui Bill Gates îsi doreau ca fiul lor sa urmeze o cariera în avocatura.
Unul dintre acestea are in vedere faptul ca, initial, partea romana nu a fost convinsa ca are timpul fizic necesar pentru a pregati o vizita oficiala la cel mai inalt nivel, dar urmare a determinarii sefului statului roman, toate detaliile au fost stabilite de catre cele doua parti in mai putin de 24 de ore.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Cu cateva exceptii neinsemnate din punct de vedere cantitativ, partidele politice care se straduiesc sa castige pozitii in viitorul Parlament se intrec in a-si confrunta rezultatele in materie de schimbare a compozitiei la varf.
Ieri am primit la redactie un fax de la avocatul Mihai Anitei in care ma roaga frumos, impreuna cu altii, sa trecem pe la casieria societatii lui de avocatura si sa depunem citez, "10.000.000 lei (10.000 lei noi) ".
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
Consilierul Dimiccoli este specializat in consultanta, asistenta si intermediere pentru firme mici si mijlocii in materie de proiecte cu finantare din fonduri structurale europene. Scopul vizitei la Satu Mare a fost gasirea de oportunitati de afaceri pentru investitorii italieni atit in domeniul agricol cit si in domeniul industrial.
Gandire stramba despre statul de drept (Autor: Octavian STIREANU) Discursul aberant al lui Iohannis, de vinerea trecuta, in fata CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie.
Puteti citi in continuare prima parte a analizei magistratilor. ... foc incrucisat In cadrul unei ample analize, Asociatia Magistratilor din Romania dezvaluie ca noul proiect de revizuire a Constitutiei contine o serie de incalcari ale Constitutiei in vigoare.
Cu toate ca mai sunt persoane care nu cred în binefacerile tratamentelor alternative, o afacere în domeniul plantelor medicinale si produselor naturiste se poate dezvolta frumos.Farmaplant este o afacere care are drept obiect de activitate comercializarea plantelor medicinale si a produselor naturiste, a articolelor tehnico-medicale si a produselor farmaceutice (drogherie).
Daca în urma cu câtiva ani craiovenii erau rezervati în ceea ce priveste agentiile imobiliare, în prezent, din ce în ce mai multe persoane capata încredere în serviciile acestora si sunt deschise la eventuale colaborari. Cei mai multi craioveni sunt motivati de teama de a nu avea surprize neplacute cu actele.
Cu toate ca este judecat pentru santaj, avand deja o hotarare de condamnare in buzunar, el vrea inapoi in fruntea ITM, unde le-ar fi sef celor doi inspectori care au depus marturie impotriva sa in dosarul penal.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Potrivit legii, un parlamentar care este si avocat nu poate sa pledeze impotriva statului.
google-analytics.com