Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.21 secunde)
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol". Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Dupa ce initial Ciorbea a zis ca legea nu-i permite, in final el a sesizat totusi CCR cu o motivatie laborioasa, care se conformeaza in esenta cererii presedintelui Iohannis si pretentiilor cu iz totalitar ale procurorilor.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze! Iesim in strada pentru ca:
Puteti citi in continuare a cincea parte a analizei magistratilor. ... Prezumtia de liceitate a dobandirii averii reprezinta o garantie a dreptului de proprietate privata, similara cu prezumtia de nevinovatie din dreptul penal ori cu cea a bunei credinte din dreptul civil.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Curtea Constitutionala a respins de curand exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatul Mihai Boldea in legatura cu validarea mandatului de primar al liberalului Iancu Boldea, castigatorul scrutinului din luna iunie. Acesta urmeaza sa depuna peste cateva zile juramantul de investire in functie.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
Consiliul Europei:Romania a implementat doar trei din cele 20 de recomandari ale Grupului Statelor impotriva Coruptiei Romania a implementat in totalitate doar trei din cele 20 de recomandari ce ii fusesera facute de Grupul Statelor impotriva Coruptiei (GRECO) in raportul intocmit in 2010 de acest organism al Consiliului Europei, dupa cea de-a treia runda de evaluare cu privire la doua teme:
"Basescu a ramas singurul din Romania cu super-imunitate!" Singura super-imunitate din Romania este cea a presedintelui Traian Basescu, el neputand fi urmarit penal pe perioada mandatului sau, afirma ex-premierul pesedist, Adrian Nastase, pe blog.
Atunci cand le luam medicilor si demnitatea, avem sanatatea pe care o meritam!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Raportul ECRI" , pe care o puteti citi in continuare.
Intentia lui Antonie Iorgovan de a taia in carne vie, in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala din PSD, a zgandarit orgoliile mai tinerilor sai sefi de partid Mircea Geoana si Adrian Nastase, care nu s-au sfiit sa-l admonesteze.
Lucrurile par a fi scapat complet de sub control in organizatia constanteana a Partidului Democrat Liberal. ... Practic, se merge din rau in mai rau, iar conflictele interne ale PD-L Constanta au ajuns deja subiect de circ pentru mass-media nationala.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
google-analytics.com