Cautare

1334 de rezultate pentru "marius" (6.60 secunde)
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. ... Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Marius Manole (Autor: Alexandru Catalan) Marius Manole: Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Marius Dulce: ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Azi dimineata, la matinalul SmartFM, Marius Tuca si Marius Manole au rezistat eroic in fata asaltului melodramatic al actritei Rodica Mandache (74 ani), vajnica propagandista si militanta care indeamna (ne)ascultatorii SmartFM sa participe la mitingul neautorizat din Piata Victoriei , timp de 10 zile si mai ales nopti.
Pana la decizia finala, care va arata daca Marius Necula va candida sau nu la parlamentarele din toamna, desi se vehiculeaza ca ar spera cu indarjire la un post de senator, forfota din partid pare sa fi acaparat toata suflarea democrat-liberala.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Mariustuca.ro / Marius Tuca: ... Cristi Severin ) Marius Tuca a fost obligat de instanta sa plateasca 40.000 de euro daune morale lui Varujan Vosganian pentru articolele publicate de fostul ofiter al Directiei de Informatii Externe, Liviu Turcu, in ziarul Jurnalul National.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi. ... In drive time (17.30-19.30), Marius Vintila va prezenta emisiunea Cuvinte.
SMART BREAKFAST / MARIUS MANOLE, MATINAL LA SMARTFM, IMPREUNA CU MARIUS TUCA / Autor:
Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: ... Marius Tuca si Marius Manole revin, de la 7 si ceva dimineata, in rolurile de gazde ale MATINALULUI MARIUS FM.
Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV. ... Loc care se datoreaza si iubitorilor de teatru, care au cucerit platoul de la Uite cine danseaza ca sa-si sustina artistul preferat - Marius Manole.
Actorul Marius Manole si jurnalistul Marius Tuca au avut miercuri, 3 mai, la emisiunea matinala de la SmartFM, pe 107.3, un dialog cu o ascultatoare din Anglia. ... Chestionata abil de Marius Tuca, fata a precizat si cat castiga la ceainarie:
Marius de 32 de ani, A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius a amenintat cu o sabie angajatii si persoanele aflate in unitate; ... Marius impreuna cu A. ... Marius distrugand un televizor tip plasma, in valoare de 1.800 de lei.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
google-analytics.com