Cautare

1914 de rezultate pentru "marius salajan arad" (3.32 secunde)
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. ... Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Ministrul Ioan Rus a fost prezent, joi dupa-amiaza, pe autostrada Nadlac-Arad, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, el declarand presei ca este "surprins" sa afle ca Ungaria va termina partea sa de autostrada, de la Mako la granita (parte din Coridorul IV Pan-european), abia in primavara anului viitor, in timp ce Romania va avea sosea circulabila pana la granita in decembrie, mai exact segmentul de la Pecica la Nadlac, adica lotul I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Biroul executiv al Partidului Conservator Arad a decis miercuri seara ruperea protocolului de colaborare in cadrul Coalitiei de guvernare, dupa ce mai multi alesi locali au trecut de la PC la PD. ... Liderii judeteni ai PD Arad se declara indiferenti fata de decizia PC Arad.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Marius Manole (Autor: Alexandru Catalan) Marius Manole: Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Marius Dulce: ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
google-analytics.com