Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (3.12 secunde)
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
Pâna si oficiali din Comisia Europeana au ajuns la concluzia ca investitia Ford va crea aproximativ 40.000 de locuri de munca directe si pe orizontala. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
Pâna si oficiali din Comisia Europeana au ajuns la concluzia ca investitia Ford va crea aproximativ 40.000 de locuri de munca directe si pe orizontala. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
In evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) erau vacante 18.063 de locuri de munca, la nivel national, pentru perioada 7 - 14 august, cele mai multe fiind in Bucuresti - 2.176, Dolj - 1.389, si Hunedoara - 1.247, potrivit datelor publicate de institutie.Printre judetele cu cele mai multe posturi libere se numara si Clujul (753), Caras-Severinul (706) si Sibiul (703).
Pentru dezvoltarea activitatii companiilor, precum si in scopul crearii de noi locuri de munca si pastrarii celor existente, dividendele reinvestite incepand cu 2009 sunt scutite de la plata impozitului pe dividende.
Romania are in premiera sapte jucatoare in prima suta de locuri a clasamentului profesionist feminin (WTA), dat publicitatii ieri, capitol la care este depasita doar de Rusia (11 jucatoare) si SUA (opt jucatoare).
Pentru a fluidiza circulatia, edilii vor insa sa mai taie de pe lista sapte locuri de parcare cu plata apartinand Cronos.
Cercetari asupra capacitatii misterioase a unor subiecti de a se deplasa "cu gandul" in locuri indepartate, de a vedea ce se afla acolo si de a relata unui "instructor" ce anume vad, se efectuau concomitent si in URSS.
Aici exista un risc mai mare decat in alte locuri sa se declanseze un incendiu. ... Se mai spune ca energia acestor locuri atrage spiritele celor morti. ... data fiind insa atmosfera linistita a acestor locuri, inclin sa cred ca e vorba despre fantome discrete si cu bun simt...
xxx Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi este o oglinda a istoriei acestor locuri. ... Inca de la infiintarea sa in anul 1951, muzeul calarasean a manifestat un interes deosebit pentru traditiile si obiceiurile acestor locuri, prin cercetari de teren care au dus la cresterea considerabila a patrimoniului etnografic.
Printre cele mai frumoase locuri sunt cele din valea Raului Negru si imprejurimile sale, greu accesibile din vestul insulei, sau cele din Macchabee-Bel Ombre, din sudul insulei - o rezervatie naturala a biosferei, cu cascade frumoase, arbori de abanos si reminiscente ale junglei primare, unde au trait odata testoase uriase si pasari Dodo, disparute la numai doua sute de ani de la venirea omului in aceasta regiune.
( a€¦..) Se intimpla sa gasesti locuri imprejmuite de stilpi si lanturi si in acest caz e bine sa-ti vezi de drum gindind OARE UNII S-AU NASCUT IN PICIOARE?, deoarece exista o tenta de discriminare si ar fi indicat sa se traseze si marcheze benzi de circulatie, locuri de parcare care sa arate si sa vedem cine sa le foloseasca ( a€¦.)a€�.
Vicepresedintele Senatului spera ca PRM sa obtina minim sapte locuri din totalul de 35 care vor reveni Romaniei. ... Din 35 de locuri, care revin Romniei, PRM va avea cel putin 7 sau 10 locuri", a declarat presedintele PRM.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut insa ca in ultima perioada "mesageri" din partea "platformei antiliberale" au incercat sa negocieze cu conducerea partidului locuri la Congresul extraordinar al formatiunii.
12 locuri de europarlamentari vizeaza PD, care nu au decis inca si persoanele care vor ocupa primele pozitii pe lista de candidati.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Salut initiativa si protocul dintre cele doua institutii, Politia Comunitara si Politia Romana, pentru ca trebuie sa recunoastem ca sunt si persoane rauvoitoare, care, desi stiu ca au locuri de parcare, cum ar fi in zona Tribunalului sau Miorita, nu folosesc aceste spatii si prefera sa-si lase masinile pe marginea drumului pentru a fi foarte aproape de locul unde au treaba.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
In schimb, PD-L si PNL si-au conturat deja listele, din randul democrat-liberalilor - de exemplu - fiind inregistrati aproximativ 90 de doritori sa ajunga in PE, pe primele locuri fiind stabiliti: ... De mentionat ca primele 10 locuri sunt considerate, la PD-L, eligibile.
google-analytics.com