Cautare

2802 de rezultate pentru "locuri" (3.01 secunde)
6 locuri pierdute intr-un an. ... 13 locuri pierdute in doi ani. ... 25 de locuri pierdute in trei ani. ... 9 locuri au fost pierdute pe seama unei schimbari de metodologie. ... 10 locuri pierdute in patru ani.
Prin intermediul Programului SAPARD au fost create pana in martie peste 20.000 de noi locuri de munca in mediul rural. Dintre acestea, 8.000 de locuri sunt ocupate de catre femei, se arata intr-un raport al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), preluat de Mediafax.
Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale. ... In holul institutiei zeci de angajatori isi pregateau cataloagele cu oferta de locuri de munca.
Pentru cei care nu s-au decis inca unde isi vor petrece Revelionul in acest an, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) vine pe ultima suta de metri cu cateva oferte ale pensiunilor care mai au locuri libere in aceasta perioada.
In plus, potrivit site-ului Bloombiz.ro, executivul a decis atunci infiintarea unui comitet de lucru, format din reprezentanti ai ministerelor muncii, externelor si transporturilor, care sa puna la punct o strategie de informare a romanilor care lucreaza in strainatate asupra salariilor din tara si a cresterii numarului de locuri de munca, mai ales in domeniul constructiilor.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
„În acest moment, pentru români, prin reteaua EURES, sunt disponibile peste 1.700 de locuri de munca în diverse domenii de activitate“, a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
„În acest moment, pentru români, prin reteaua EURES, sunt disponibile peste 1.700 de locuri de munca în diverse domenii de activitate“, a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Una dintre nemultumirile sindicalistilor a fost cea legata de neincadrarea anumitor locuri de munca din Combinat in conditii speciale, respectiv de la Unitatea Nucleara, laminoare, fabricile de var, ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila.
Mall înseamna ca, pe lânga magazine, sub acelasi acoperis se gasesc si restaurante, cafenele, terenuri sportive, saloane de înfrumusetare, locuri de joaca pentru copii, piscine si alte zone de agrement.
Conform situatiei intocmite de catre AJOFM Galati, in saptamana 21 - 28 noiembrie somerii galateni au la dispozitie doar 54 de locuri de munca, dintre care doar trei pentru absolventii diferitelor forme de invatamant.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
Oferta de locuri de munca pentru ingineri a scazut foarte mult in ultimii ani, astfel ca, daca in urma cu 20 de ani erau apreciati si la mare cautare, acum ei isi gasesc cu greu un loc de munca.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa construiasca o Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti.
vezi toate masurile anuntate 1 milion de noi locuri de munca "Statul nu creeaza direct locuri de munca, ci asigura, prin mixul de politici economice aplicate, mediul necesar cresterii ocuparii in economie", sustine USL, care isi propune infiintarea a "cel putin 1 milion de noi locuri de munca".
"Acceptati solutiile mediului economic de creare de locuri de munca!" Scrisoare deschisa In atentia domnului Emil Boc, premier al Romaniei si presedinte al PDL Domnule prim-ministru, Am remarcat cu stupoare declaratiile purtatorului de cuvant al partidului pe care il conduceti, care a calificat in mod neserios niste propuneri facute de USL ca fiind "delir populist".
Parcarea de la Universitate va avea trei nivele si 420 de locuri Parcarea subterana de la Universitate ar trebui inaugurat in luna mai, potrivit ultimului termen oferit de primarul general Sorin Oprescu.
Sala Mare (900 de locuri), Sala Mica (250 de locuri), Sala Studio (598 de locuri), Sala Atelier (300 de locuri), Sala Pictura (286 de locuri), Sala Media si Amfiteatrul in aer liber.
si Bushi sunt in parteneriat si au fost reprezentate de 17 sportivi, care au urcat pe podium de nu mai putin de 23 de ori (6 locuri I, 8 locuri II, 9 locuri III), iar la final, in clasamentul pe medalii al cluburilor, LPS "Petrache Triscu"-Bushi a ocupat locul trei, in spatele cluburilor Masibo Petrosani si Steaua Bucuresti.
Senatoarea Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care afirma ca Traian Basescu critica Guvernul Ponta pentru ca a creat 200.000 de locuri de munca, in loc sa critice guvernarea PDL pentru pierderea a 700.000.
google-analytics.com