Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (6.99 secunde)
Agerpres informeaza ca parlamentarii social-democratii vor sa demareze in acesta saptamana procedura de modificare a Legii electorale, in asa fel incat parlamentarii sa fie alesi prin vot mixt, jumatate prin sistem uninominal si jumatate prin vot pe lista, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.
Motivul invocat de liderii PSD din Dolj a fost acela ca lista ramane deschisa. ... Ulterior, pe lista de care vorbeau liderii PSD au mai aparut nume ca Gheorghe Nedelescu, cazut in dizgratiile conducerii judetene a partidului si care mai degraba s-a autoimpus pe lista, plus trei parlamentari de Dolj:
Premierul desemnat Victor Ponta pregateste lista guvernului. ... Pe lista viitorilor ministri au aparut nume noi. ... Miercuri dimineata avem reuniunea CExN - vor fi reuniuni si la PNL si PC - pentru a fi dezbatuta si, sper, sustinuta aceasta lista a noului Guvern", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
Ponta a anuntat lista ministrilor. ... Luni voi prezenta in Parlament lista Guvernului si programul de guvernare.
Consiliile locale si consiliile judetene se aleg pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Lista cu delegatia Romaniei la summit-ul Consiliului European din 28-29 iunie ar trebui trimisa in mod normal Consiliului European, la biroul presedintelui Herman Van Rompuy, a declarat, pentru Mediafax, Mark Gray, purtator de cuvant al presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
- O sa sprijin guvernul in totalitate si daca guvernul va avea o problema va fi si raspunderea mea Lista noilor ministri: Dragnea a prezentat lista fara nominalizarile facute de ALDE.
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
Patru dintre marile firme vilcene care apar pe lista restantierilor, publicata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice, vor fi executate silit pentru recuperarea datoriilor pe care acestea le au la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, cel al asigurarilor de sanatate si la bugetul asigurarilor de somaj.
Denumita pompos „program oferta de privatizare pentru anul 2005“, lista publicata pe site-ul AVAS reprezinta o insiruire „trista“ de societati pe care nu le mai vrea nimeni sau la care statul mai detine pachete infime de actiuni care nu ii permit sa ia decizii manageriale.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a publicat recent lista reactualizata, la 31 martie 2006, a debitelor restante pe care societatile le au catre bugetul de stat.
Ca un exemplu, Comisia Europeana a amendat scoaterea a 7.000 de locuri de scaldat din lista oficiala din tari precum Grecia, Spania si Portugalia, considerA¢nd ca astfel se mascheaza problemele de poluare din aceste zone.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Fiscul a reactualizat recent lista datornicilor catre bugetul de stat, pe care figureaza cu sume mari nume importante ale economiei doljene.
Lista neagra din cadrul Legii 363/2007, intocmita pentru a garanta faptul ca este clar pentru comercianti si clienti ce anume este interzis, cuprinde: ... Tot pe lista neagra mai sunt specificate: ... In ceea ce priveste vanzarea nesolicitata, lista neagra prevede:
Ministerul Economiei si Finantelor va prezenta, luna viitoare, o lista cuprinzand companiile care nu isi onoreaza contractele obtinute din fonduri europene de preaderare, ISPA si PHARE. Lista va fi actualizata permanent.
google-analytics.com