Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (2.98 secunde)
Uzina de la Craiova mai poate produce autovehicule sub marca Daewoo pâna la inceputul lui ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care expira in octombrie.
Urmeaza sa fie adoptat actul normativ prin care zona pentru care exista licenta de exploatare a carbunelui sa fie declarata de utilitate publica.
Proiectul de lege stabileste ca, pentru stimularea productiei agricole, fermierii pot sa exploateze, sa inmulteasca si sa cultive, sa obtina recolte pentru folosul propriu fara a detine licenta de la titular pentru urmatoarele specii:
in 2004, s-a inregistrat o crestere importanta a principalilor indicatori ai intreprinderilor care au primit licenta pentru furnizarea de servicii Internet si care au fost active in perioada de referinta.
Pana in prezent, reprezentantii ANAMOB au atentionat aproximativ 2.600 de agenti economici, din cei 5.000 cu licenta care exista pe piata, asupra normelor pe care trebuie sa le adopte pentru a putea supravietui.
Ei spun ca au informat deja aproximativ 2.800 de agenti economici, dintre cei 5.000 cu licenta care exista pe piata, despre normele pe care trebuie sa le adopte pentru a putea supravietui.
achizitionarea de calculatoare (tip PC, inclusiv sisteme portabile, format din unitate centrala, monitor, imprimanta, licenta sistemului de operare) pentru facilitarea accesului comerciantilor la informare;
Problema este ca de acest nivelul redus al accizelor nu vor beneficia toate distileriile, ci doar micile distilerii care sunt independente din punct de vedere juridic si economic de o alta si nu functioneaza sub licenta de produs a unei alte distilerii si vor indeplini conditiile care vor fi prevazute de norme.
fara uzina craioveana, ar fi "dispusa" sa prelungeasca licenta de fabricatie pentru modelele DAEWOO. Anul acesta, se vor produce 30.000 de unitati.
In plus, dealerii sunt obligati sa faca aceste investitii si sa respecte standardele marcii pe care o reprezinta pentru a primi licenta de lucru de la importator si de la fabrica.
In plus, dealerii sunt obligati sa faca aceste investitii si sa respecte standardele marcii pe care o reprezinta pentru a primi licenta de lucru de la importator si de la fabrica.
Principalul asociat va fi RAA Craiova, care a reusit sa obtina, in 2005, licenta clasa I, din partea ANRSC, fara de care nu putea deveni operator.
Compania Telemobil, care opereaza serviciul de telefonie mobila Zapp, si-a anuntat intentia sa cumpere o licenta 3G. ßi reprezentantii Cosmote Romania si-au anuntat in urma cu cateva luni intentia de a participa la licitatia pentru acordarea ultimelor doua licente 3G.
Acestea din urma, desi fabricate in tarile din Orient, intrucit sint realizate sub licenta tarilor din Comunitatea Europeana, apar la comercializare in Romania ca piese produse in UE pentru care se elibereaza certificate de provenienta E1.
Cardurile institutiilor financiare nebancare pot fi emise sub marca proprie (card proprietar) sau sub licenta unui proprietar de marca, cum ar fi VISA, MasterCard sau American Expres.
Pana cand va fi privatizata, Uzina din Banie va continua deocamdata productia sub marca Daewoo, pentru care are licenta. Dar pentru a ramane competitiva pe piata, fabrica trebuie sa lanseze un nou model de automobil in urmatorii doi ani, a apreciat ministrul Economiei, Codrut ßeres.
In ciuda acestui fapt, ele sunt produse originale, deoarece sunt fabricate sub licenta, desi in zone diferite. Potrivit reprezentantului LAREX, laboratorul a avut solicitari pentru analize a unor produse cum sunt tigari, cafea, aparate de ras, precum si pantofi sau camasi.
Acestia refuza sa plateasca drepturi de autor atunci cand agentul de politie le cere sa prezinte licenta respectiva, declara Gheorghiu.
Cele mai utilizate metode de piratare constau in inregistrarea noilor pelicule in sala de cinematograf sau copierea ilegala a DVD-urilor cumparate din magazine cu licenta.
Acest lucru "va fi realizabil intr-un an si jumatate, tinand cont de relatiile bune dintre compania RomTelecom si grecii de la OTE si de faptul ca cei de la RCS-RDS au achizitonat recent o licenta 3G", ne-a declarat Iulian Costea, marketing manager al companiei Alcatel-Romania.
google-analytics.com