Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (4.49 secunde)
Prin acest procedeu, datoriile clubului au fost transferate celor doua societati, iar Universitatea Craiova s-a prezentat curata in fata comisiei de licentiere si a primit licenta, dupa un final tensionat.
Problema diplomelor de licenta ilegale a revenit in actualitate dupa ce Universitatii "Spiru Haret" i s-a retras dreptul de organizare a admiterii in anul universitar 2009-2010, prin HG 749/2009, care cuprinde lista facultatilor din Romania acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu.
In locul lor, guvernul poate numi un functionar sau orice persoana care trebuie sa aiba mai multe calitati medii, cum ar fi studiile universitare cu licenta sau sa fie sanatos.
Pentru ca si noi trebuie sa acordam licenta de export. Pentru ca si la noi licentele de export se dau respectand aceleasi reguli.
Si s-a plans ca a dat o spaga consistenta pentru a obtine de la Ministerul Transporturilor o licenta dar promisiunea nu fusese onorata.
• Dupa ce se confirma sau nu se extinde licenta si se discuta. • (despre Rosia Montana) Sigur ne dau in judecata daca nu incepe exploatarea.
Am terminat Universitatea Harvard (doctorat si mastrat in economie) si Wellesley College (licenta in economie si matematica)" a explicat Ioana Petrescu la rubrica "Despre mine" de pe blogul personal.
Cine a platit studiile noului ministru al Finantelor Ioana Petrescu a terminat Universitatea Harvard - doctorat si masterat in economie - si Wellesley College - licenta in economie si matematica.
Am terminat facultatea in anul 1994, cu o licenta in romana-engleza, iar in 1995 masterul in literatura romana in cadrul Universitatii din Craiova.
Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism.
"Incepind cu 1 ianuarie 2005, nici un operator de transport din Romania nu va mai avea valabila licenta de executie pe traseu.
In cea mai mare parte, productia romaneasca de jocuri de calculator este exportata, dat fiind faptul ca piata autohtona este prea putin interesata de achizitionarea sub licenta a unor astfel de produse.
in ce priveste studiile declarate, Ciocan nu se gaseste pe nici un tablou de absolventi la Liceul Agricol din Livada, unde sustine ca si-a luat bacalaureatul, iar diploma sa de licenta in stiinte juridice nu a fost vazuta de nimeni la Prefectura sau la Ministerul Administratiei si Internelor, in perioada cit a fost prefect, si nici la Consiliul Judetean, unde exercita functia de vicepresedinte din iunie 2004.
Pe piata UE poate fi comercializat un singur produs cu o anumita denumire traditionala, iar alti agenti economici, care doresc sa fabrice produsul respectiv cu aceeasi denumire, trebuie sa cumpere Licenta.
Cum Connex si Orange au achizitionat deja licente, cei de la Zapp nu si-au exprimat niciodata explicit interesul pentru o astfel de licenta si nici nu au participat la prima licitatie, iar viitorul Cosmorom nu este clar, multi s-au intrebat daca se vor mai gasi cumparatori pentru cele doua licente ramase fara stapin.
Chevrolet Spark este fabricat sub licenta General Motors, care a preluat acum trei ani compania sud-coreeana Daewoo, aflata in faliment.
Conform legii, Inspectia pentru control al produselor poate confisca marfa si chiar anula licenta. Ovidiu Gheorghe a mai spus ca “dintre producatorii cu probleme patru sunt membri ai Patronatului (Zoresti, Zet, Vincon, Bucium), iar trei dintre acestia au cerut deja contraexpertiza“.
Presedintele Rompan, Aurel Popescu, a precizat ca in Romania sunt aproximativ 5.000 de agenti economici in industria de morarit si panficatie care au licenta de functionare, dar, din pacate, doar cateva sute respecta normele sanitar-veterinare.
Daewoo Automobile Romania are o intelegere cu General Motors Daewoo Auto and Tehnology, care a preluat in septembrie 2002 o parte din activele Daewoo Motor, sa produca sub licenta Daewoo pana in octombrie acest an.
Dupa cum se stie, uzina de la Craiova mai poate produce autovehicule sub marca Daewoo pana la inceputul lui ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care expira in octombrie.
google-analytics.com