Cautare

2959 de rezultate pentru "lansare carte ilie marinescu" (2.74 secunde)
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. ... Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca.
Investitorilor romani si straini trebuie sa li se garanteze un singur punct de informare, precum si o concurenta loiala, a declarat ieri senatorul democrat Marius Marinescu, liderul Organizatiei oamenilor de afaceri din PD.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase.
Mai rezervat, seful sau, directorul Directiei controlul legalitatii actelor, Eugen Marinescu, a sustinut ca nu este clar daca directia va aviza hotararea.
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii, senatorul PD Marius Marinescu (foto), a depus ieri la Parlament o propunere pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea "SNP PETROM".
Dintre liberali au donat sange doar 3 parlamentari (Ioan Ghise, Mircea Pusca si Mihai Malaimare), dintre pedisti, senatorul Marius Marinescu, minoritatile au fost "reprezentate"de Mircea Grosaru, iar "lunga" lista a donatorilor de sange sfintit prin vot electoral se incheie cu deputatul Mona Musca, in prezent avand statutul de parlamentar independent.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, senatorul PD Marius Marinescu, a depus o noua initiativa legislativa ce vizeaza modificari de substanta la recenta ordonanta de guvern, referitoare la modalitatea de instrainare a imobilelor gestionate de RA-APPS.
Adriean Videanu, presedintele executiv al PD, a anuntat ieri ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun" si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Democratul Marius Marinescu sustine ca in cadrul PD functioneaza in continuare o "ipocrizie totala" legata de teza potrivit careia democratii nu colaboreaza cu PSD. ... In fata mintim de dragul electoratului si in spate toata lumea se intelege de dragul afacerilor" - afirma Marius Marinescu, senator PD.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Potrivit celebrului Calin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagonistii scandalului Flota de acum multi ani, apropiat, cindva, al lui Traian Basescu, tatal actualului presedinte, Dumitru Basescu, a fost nici mai mult, nici mai putin decit unul dintre comandantii politici ai armatei romane, pe vremea regimului comunist.
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta (Continuare) - Dan Marinescu: ... - Dan Marinescu: ... - Dan Marinescu: ... - Dan Marinescu: ... - Dan Marinescu: Era mai bine daca demisiona?
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Filmarile la aceasta pelicula, care ii are in centrul atentiei pe Ilie Moromete si pe fiul sau Niculae, au durat doua luni. ... Horatiu Malalele a intrat greu in rolul lui Ilie Moromete.
Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
google-analytics.com