Cautare

2959 de rezultate pentru "lansare carte ilie marinescu" (3.66 secunde)
Autoarea a lansat o noua carte sambata, 14 martie, chiar de ziua ei de nastere, la Targul de Carte Librex - Primavara Cartilor la Iasi - la Palas Mall, in Afora Ex Libris II, zona II, Atrium, nivel O la standul Junimea. ... Lansare de carte:
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... N.Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. In opinia primului-ministru, misiunea Oanei Marinescu este de a face din institutia purtatorului de cuvant una deschisa si transparenta.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
Marius Marinescu, privind infiintarea unei comisii de ancheta avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea SNP Petrom.
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
Liderul democrat, Emil Boc, a declarat ieri ca Biroul Permanent National al partidului a mandatat Comisia de etica si litigii a partidului sa se pronunte in cazul senatorului PD Marius Marinescu.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a declarat ieri, la Craiova, ca Romania ar trebui sa ia in calcul solutia eutanasierii pentru a rezolva problema cainilor fara stapan. ... Iubesc foarte mult animalele, si probabil o sa-mi fac multe probleme, dar cred ca eutanasierea este o solutie", a spus Marinescu.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura.
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Prima carte semnata de Dan Dezideriu Farcas pe care am citit-o, aparuta in 1987 intitulata CUI I-E FRICA DE CALCULATORUL ELECTRONIC? ... O carte scrisa cu curaj, care a spart tiparele, trecand cenzura vremii.
sa se apuce de scoala, sa se apuce de carte, pentru ca e mult mai bine. ... Nici fotbal, nici carte. Asa te apuci de carte cat mai ai timp.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
LUPUL DE PE WALL STREET - Jordan Belfort este de departe cea mai bine vanduta carte a Editurii Adantis la Targul de carte Gaudeamus 2014.
Experienta sa nefericita dar si satisfactiile sale aduse de bobul de cafea au fost stranse in 2008, intr-o carte publicata la Humanitas Confesiunile unui cafegiu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
google-analytics.com