Cautare

4125 de rezultate pentru "iordache gheorghe" (3.22 secunde)
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a explicat graba cu care deputatii au tratat dosarul lui Nastase. Acesta a fost mandatul primit de la Biroul Permanent, spune Iordache.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Asa sa ne ajute Dumnezeu!", conchide Roxana Iordache.
Roxana Iordache publica pe blog : ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor)
Vicepresedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache, a propus retrimiterea proiectului la comisie, chiar daca fusese avizat favorabil, din cauza unor neclaritati la Anexa IV. Florin Iordache a explicat ca nu este precizat numarul Cartii Funciare si ca sunt mentionate o serie de dosare suspendate sau nesuspendate.
Viceprimarul Sorin Iordache intentiona din aceasta saptamana sa ii "ierte" pe datornici, insa ideea acestuia nu va fi pusa in aplicare, deoarece directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a refuzat. ... Mai asteptam o perioada, poate consumatorii vor deveni constienti si vor plati datoriile", a spus Iordache.
La propunerea PRM, s-a raliat si PSD, prin deputatul Florin Iordache, care a acuzat Guvernul ca nu a declarat toate veniturile bugetare. ... Inseamna ca veniturile din bugetul total nu sunt cele declarate“, a precizat Iordache.
Viceprimarul Sorin Iordache a recunoscut insa ca actiunea nu are prea multi sorti de izbanda la Craiova. ... Am inteles ca foarte multi dintre proprietari au o situatie financiara dificila si nu isi pot permite sa le consolideze", a mai spus Iordache.
Neculai Grigoras, presedintele PSD Craiova, si-a anuntat demisia, la sfarsitul saptamanii trecute, locul sau fiind ocupat temporar de viceprimarul Sorin Iordache. ... In ceea ce-l priveste pe viceprimarul Iordache, eu l-am propus pentru functia pe care am avut-o.
Viceprimarul Sorin Iordache a spus ca s-a incercat acordarea unui ragaz datornicilor, in speranta ca acestia vor plati ce au consumat. ... Noi am tot sperat sa mai plateasca si ei din debite", a spus Iordache.
Ţinand cont ca este un program important, ar fi trebuit sa fim anuntati de cei care il vor pune in practica, respectiv Ministerul Administratiei si Internelor", a declarat viceprimarul Sorin Iordache.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
Cea mai recenta parere oficiala vine insa din partea viceprimarului craiovean Sorin Iordache: ... Articolul 13 din Legea privind reorganizarea unitatilor economice ca regii autonome ii da dreptate lui Iordache, dar acelasi articol mai spune, doua randuri mai jos:
Nu putem influenta finalizarea lor deoarece banii vin de la ANL", a declarat Sorin Iordache, viceprimarul Craiovei. ... Am vazut santierul si sunt slabe sanse ca inaugurarea sa fie facuta la sfarsitul acestui an", a mai spus viceprimarul Iordache.
La randul sau, deputatul PSD Florin Iordache a apreciat ca maniera de vot asupra Ordonantei DIICOT demon-streaza ca "Monica Macovei face reforma in Piata Universitatii, nu poate face reforma in Parlament".
Florin Iordache, membru al Comisiei de anchetare a faptelor presedintelui, a prezentat raportul si capetele de acuzare. "Comisia a identificat 19 capete de acuzare impotriva presedintelui Basescu", a precizat Florin Iordache.
Senatorul PNL Norica Nicolai si deputatul PSD Florin Iordache, membri ai comisiei de ancheta, au confirmat inaintarea tuturor materialelor necesare continuarii procesului de suspendare a sefului statului.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Edilul Medgidiei, Marian Iordache, nu a ezitat sa prezinte oaspetilor principalele oportunitati de afaceri din zona, impactul pozitiv pe care il va avea pe plan economic si social realizarea Parcului Industrial Medgidia, precum si necesitatea demararii lucrarilor de constructie a noului campus al Colegiului National Kemal Ataturk, obiectiv care va fi edificat prin contributia financiara comuna a guvernelor din cele doua tari:
google-analytics.com