Cautare

4125 de rezultate pentru "iordache gheorghe" (2.80 secunde)
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Florin Iordache s-a executat rapid. ... Acelasi Iordache s-a conformat. ... Iordache, prompt, a redus perioada la un an. Urmeaza si alte modificari care, in final, vor ilustra perfect celebra zicere:
Consilierul municipal craiovean PSD Cristian Cretu, recent pus pe lista propunerilor de excludere din partid de catre presedintele PSD Dolj, Ion Calin, din cauza unui vot in Consiliul Local Craiova contra interesului politic pesedist, va ramane la mila organizatiei de cartier, a precizat ieri presedintele Filialei Craiova, Sorin Iordache.
Vicepresedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Florin Iordache, a precizat ca prin amendamentul introdus s-a pus in concordanta decizia Curtii Constitutionale, care stabilea ca nu se poate disocia intre presedintele ales in primul tur de scrutin si presedintele ales in turul secund cu textul propunerii legislative.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
Intr-un comunicat de presa semnat de liderul PNL Medgidia, Marian Iordache, edilul democrat-liberal este atacat in termeni extrem de duri. ... Consilierul si candidatul PNL pentru Primaria Medgidia, Marian Iordache, considera drept iresponsabile actiunile din ultimul timp ale primarului Dumitru Moinescu.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor recomanda plenului sa voteze impotriva inceperii urmaririi penale a lui Adrian Nastase, a anuntat, miercuri seara, vicepresedintele comisiei, Florin Iordache, dupa audierea lui Nastase si prezentarea punctelor de vedere ale raportorilor in cazul acestuia.
, o conferinta de presa cu tema "Un bilant rusinos la un an de mandat al primarului Marian Iordache". Evenimentul a avut loc la sediul Partidului Democrat Liberal din Medgidia si a vizat analiza si dezbaterea rezultatelor publicate in raportul lansat de actualul primar al municipiului, Marian Iordache (foto).
Datoriile pe care le reclama edilul Marian Iordache (foto) drept "trista mostenire" de la fostul primar, Dumitru Moinescu, nu pot tine insa lucrurile la nesfarsit in loc.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
"Cezar Preda e suparat ca Vladescu a dat-o afara pe Gratiela Iordache din functia de secretar de stat la Finante, atunci cand s-a facut restructurarea, iar Gratiela Iordache e omul lui Preda. ... Preda spune ca Dragoi nu e om de partid, iar Gratiela Iordache ar fi.
Vicepresedintele Comisiei juridice, social-democratul Florin Iordache, a propus la inceputul sedintei suplimentarea ordinii de zi cu proiectul de lege nr. ... Potrivit surselor parlamentare, Iordache a fost cel care a propus amendamentul care prevede trecerea Serviciului de Asistenta Juridica din subordinea Registrului Comertului la Camerele de Comert.
AGERPRES - Florin Iordache (PSD) propune scaderea cvorumului de participare la referendum de la 50% la 30% Deputatul PSD Florin Iordache a depus marti, la Senat, o initiativa legislativa care vizeaza modificarea Legii referendumului, prin care se propune ca un astfel de scrutin sa fie validat daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, fata de 50% cat este acum prevazut in actul normativ.
observi ca firma merge prost si nu mai ai nici o perspectiva acolo", a precizat Loredana Iordache, director de resurse umane in cadrul unei firme private. ... Trebuie sa te autoevaluezi foarte bine inainte", a mai spus Loredana Iordache.
Viceprimarul Sorin Iordache spune insa ca este singura data cand autoritatile fac un astfel de compromis.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
Cifra de afaceri din piata restaurantelor, pentru anul 2010, este estimata la doua miliarde de euro, in crestere cu un miliard de euro fata de cat e in prezent, sustine consultantul Visionwise (divizia grupului Daedalus), Andrei Iordache.
google-analytics.com