Cautare

2088 de rezultate pentru "grupul" (4.21 secunde)
Printre firmele care vor depune o oferta finala pentru BCR se numara nume care au deja o prezenta activa in regiune, cum este cazul bancii austriece Erste Bank Group, grupul belgian KBC, grupul italian Intesa sau grupul elen National Bank of Greece (NBG).
Trebuie spus ca acest combinat a fost cumparat recent de catre Grupul Mittal. ... Grupul Mittal a castigat licitatia de privatizare invingand in finala grupul condus de compania franceza Arcelor.
In afara de intelegerea dintre BA-CA si Ion Tiriac, banca italiana Unicredit a ajuns la un acord pentru fuziunea prin absorbtie cu grupul german HVB, ceea ce in Romania se va traduce prin unirea celor trei banci:
HVB Bank Romania si Banca ¥iriac reprezinta incepand de luni grupul italian UniCredit, alaturi de sucursala din Romania Unicredit Bank, se arata intr-un comunicat comun al celor trei institutii, preluat de Mediafax.
Grupul, detinut de Ioan Micula si Viorel Micula, reprezinta cea mai importanta companie din Romania si nu numai din domeniul productiei alimentare.
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
In 2006 va fi lansat Logan Break Ca si perspective pentru 2006, Grupul Renault va lansa in octombrie versiunea Logan Break 5/7 locuri.
Dezvoltarea pietei constructiilor din Romania, circa 10% anual, implicit celei a produselor de termoizolatie, a determinat grupul Austrotherm sa deschida o noua fabrica la Horia, in apropiere de Roman.
In urma unor lungi discutii la nivelul consiliului de conducere al companiei siderurgice Arcelor, aceasta va fi preluata de grupul anglo-indian Mittal Steel. ... Grupul nou-format se va numi Arcelor-Mittal si va avea sediul la Luxemburg.
Cinci banci de investitii, care au consiliat grupul anglo-indian Mittal-Steel, vor avea de castigat de pe urma preluarii de catre acesta a grupului siderurgic Arcelor. Din grupul celor cinci fac parte cele mai renumite banci internationale, ca:
La Adunarea Generala a membrilor CCIR, desfasurata in urma cu o saptamana, grupul condus de presedintele Camerei de Comert Iasi, Mihail Vlasov, a incercat sa-l debarce pe Babiuc printr-un sistem de votare reciproca, pentru a-si asigura majoritatea, sustine Albu.
Facem precizarea ca, alaturi de grupul de producatori in orasul nostru, mai functioneaza si Asociatia Pescarilor Galati, condusa de Sandu Tanvuia. ... Grupul de producatori are, in acest moment, 174 de pescari.
Cel mai scump proiect a fost desfasurat de Grupul Scolar Industrial "CFR" Craiova - suma totala ridicandu-se la peste 280.000 de euro, dupa care au urmat Liceul de Chimie si Grupul Scolar Industrial "Electroputere" Craiova - cu proiecte in valoare de cate 263.000 de euro.
Cu toate ca vanzarile de Logan-uri in Franta au urmat un trend ascendent, Grupul Renault a inregistrat totusi anul trecut un recul la comercializarea chiar a marcii proprii, care a scazut in vanzari cu 10 procente fata de anul 2005.
Grupul Renaut a anuntat recent ca intentioneaza sa construiasca un automobil mai ieftin ca Loganul, care sa fie produs la costuri cuprinse intre 2.000 si 4.000 euro pe exemplar Pentru acest proiect cunoscutul producator francez de automobile va folosi tot platforma Logan.
Grupul Rompetrol, prin subsidiarul sau din Franta- Grupul Dyneff- a decis sa efectueze in urmatorii patru ani investitii totalizand aproximativ 60 milioane de euro pentru construirea unui nou depozit de produse petroliere ce va fi amplasat in sudul Frantei.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
InterOil Oradea a fost inchisa definitiv de grupul Bunge in luna iulie, demarand un plan pentru disponibilizarea a 126 de angajati. ... "Investitorul respectiv a facut o oferta de 3,6 milioane de euro catre Bunge, dublul sumei cu care grupul american a cumparat InterOil in 2003.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est.
Grupul francez PSA Peugeot Citroen, numarul doi în Europa în productia de autoturisme, dupa Volkswagen, urmareste sa se extinda în Rusia, Europa de Est si China, pentru a-si spori vânzarile si profitul, informeaza Reuters.Luna viitoare, Peugeot Citroen va demara oficial construirea unei uzine în Kaluga, la 180 km sud-vest de Moscova, investitie ce se ridica la 300-350 de milioane de euro.
google-analytics.com