Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.68 secunde)
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Campania de Diagnostic Mobil este implementata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania si cu sprijinul Carrefour Romania, si are ca scop depistarea precoce a cancerului de san si a celui de col uterin, precum si informarea populatiei privind importanta controalelor medicale periodice.
Ciontu a anuntat ca in Grupul Parlamentar Independent sunt inscrisi 14 deputati, ca urmeaza sa i se alature inca patru martea viitoare si ca are sprijinul presedintilor de filiale din Arad, Iasi, Vrancea, Botosani si Olt, al presedintilor interimari ai filialelor Bucuresti si Mures, precum si al reprezentantilor filialelor din Prahova, Constanta, Gorj, Dolj si Ilfov.
Grupul parlamentar al PSD din Senat a apreciat ca Frunda a incalcat atat mandatul de sef al delegatiei parlamentare a Romaniei la APCE, cat si competentele de raportor al Comisiei juridice si drepturilor omului la APCE.
Grupul deputatilor PRM s-a retras de la lucrarile plenului Camerei, in semn de protest fata de afirmatiile deputatului PNL la adresa colegului lor de partid.
Deputatul independent Eugen Bejenariu si-a anuntat ieri, in plenul Camerei, revenirea la grupul PSD pe care l-a parasit in martie, dupa ce Adrian Nastase demisionase din functia de presedinte al Camerei.
Reprezentantii Partidului Democrat si ai UDMR au ales Grupul Popular European, cei ai Partidului National Liberal au optat pentru Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor. Membrii PSD vor merge alaturi de Grupul Socialistilor, iar cei ai PRM se vor afilia la Grupul Nationalismului Luminat.
Mircea Cosea a spus ca este membru al ITS, ceea ce va insemna ca-si va da demisia din grupul politic al liberalilor din Parlamentul European, ALDE.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Eurodeputata Alessandra Mussolini, membra a formatiunii italiene Alternativa Sociala, a anuntat vineri retragerea din grupul Identitate, Traditie, Suveranitate (ITS) din Parlamentul European, ca reactie la "ofensele" aduse familiei sale de catre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, relateaza ASGMedia, preluata de Mediafax.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Grupul de consilieri judeteni ai Partidului Democrat Liberal a votat pentru adoptarea proiectului de hotarire, chiar daca acesta a fost introdus cu cateva minute inainte de inceperea sedintei, pe un fel de suplimentara a suplimentarii ordinii de zi, de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir.
Noul subprefect, desi liberal cu acte in regula, este revendicat de grupul "independentilor" lui Oprea, tot asa cum Tabugan a pretins cateva deconcentrate pentru apropiatii sai. • Pe linie parlamentara, Nicolicea si Tabugan conduc grupul independentilor la Camera, calitati care aduc cu sine o serie de privilegii:
La consultari au intrat pe usa din dos si "independentii" Liderii Partidului National Liberal, Partidului Social Democrat si Partidului Conservator - Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin - au parasit consultarile, inainte de a se fi terminat, impreuna cu ceilalti membri ai delegatiile formatiunilor lor, protestand astfel fata de faptul ca Traian Basescu a chemat la Palatul Cotroceni si reprezentanti ai traseistilor politici din Grupul falsilor "independenti".
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Europarlamentarul roman a precizat ca Grupul Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European sustine aderarea Romaniei la Spatiul Schengen la termen, iar europarlamentarul socialist danez care a semnat, alaturi de un eurodeputat popular si unul liberal, scrisoarea comuna adresata premierului danez ar fi trebuit sa respecte pozitia grupului politic din care face parte.
Grupul statuar care il reprezinta pe Matei Corvin a fost supus anul trecut unei ample restaurari care a fost platita in mod egal de guvernul roman si de cel ungar. ... Municipalitatea a mai montat apoi o placuta care a mai fost amplasata pe grupul statuar inainte de restaurare.
Grupul parlamentar al PNL i-a nominalizat in comisie pe senatorii Vasile Nistor, Romeo Nicoara si Raymond Luca, in timp ce Grupul parlamentar progresist l-a nominalizat pe senatorul Sorin Serioja Chivu.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Conducerea Petrom va fi asigurata de ieri si pana la mijlocul lunii viitoare de doi directori interimari reprezentanti ai noului actionar majoritar al societatii, grupul austriac OMV. ... Din acestia, patru vor fi numiti de grupul austriac, doi de catre Guvern si unul va fi independent.
google-analytics.com