Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.47 secunde)
Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; ... Gama Anthelios de la La Roche-Posay nu trebuie sa lipseasca din bagajul de vacanta. ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche-Posay;
In aceste conditii, Laboratoarele La Roche-Posay si IPSOS au realizat un studiu* global exclusiv in 23 de tari, pe un esantion de 19 569 de persoane, femei si barbati, 15-65 de ani, care cerceteaza atitudinile si perceptiile fata de expunerea solara si preventia cancerului cutanata.
Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
Firmele de distributie din alte state vor sa cumpere medicamente din Romania, profitand de neactualizarea preturilor in functie de evolutia cursului valutar, produsele urmand sa fie vandute in alte tari, potrivit directorului general Roche Romania, Dan Zamonea.
Grupul grec OTE-Hellenic Telecomunication Organization a preluat in 1998 un pachet de 35% din actiunile RomTelecom si a primit drept de uzufruct pentru un pachet suplimentar de 16%, platind in total 675 de milioane de dolari.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
De la prezidiul Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, inca presedinte a informat plenul ca deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist (UNPR) si alaturarea la grupul PDL.
Una dintre cele mai de succes scriitoare ale secolului al XX-lea, Mazo de la Roche a castigat premii importante si si-a atras faima internationala datorita romanelor din seria Jalna aparute in 11 milioane de exemplare si traduse in 93 de limbi.
Cei care vor veni la Citim in iarba vor primi produse La Roche-Posay, Vichy, Tymbark, reviste, baloane si alte surprize. ... Europa FM, La Roche-Posay, Litera, Tedi, Zana Norilor, Zurli.
Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, La Roche Posay, dar si Dr. ... Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Sucu, si La Roche Posay.
Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera si te vom ajuta sa descoperi cum sa calatoresti cu stil! ... Baneasa Shopping City, Samsonite, La Roche Posay, Meli Melo, Patio Studio, Perfect Tour, Travelforsenses, Niran Cosmetics, Alka, Editura Litera Parteneri eveniment:
In plus, toti cei care citesc in iarba primesc un pachet continand reviste, nectaruri Tedi, biscuiti Poieni, mini-produse La Roche-Posay, baloane si alte surprize.
Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania. ... Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania, campania de testare pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C se desfasoara sub sloganul:
Roche Romania lanseaza astazi website-ul www.desprehepatita.ro, destinat tuturor celor interesati sa afle informatii utile despre aceasta afectiune. Website-ul contine informatii detaliate despre hepatita virala C, metodele de diagnosticare si tratament, insa urmeaza a fi actualizat in curand si cu detalii similare privind hepatita virala B.
In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila. ... din partea celor doua branduri", spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
Despre Roche Avand sediul central in Basel, Elvetia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice si de diagnostic, bazata pe cercetare, prin sinergia oferita de cele doua divizii ale sale:
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Grupul bancar Millennium din Portugalia a lansat joi, 11 octombrie a.c. ... Cu aceasta ocazie, Pinhal a amintit faptul ca Grupul Millennium a sosit pentru prima data in Romania in urma cu doi ani cand s-a angajat sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane.
Grupul Parlamentar al PPE este cel mai numeros din Parlamentul European, cu 268 de membri (37% din numarul total al europarlamentari-lor - 732).
google-analytics.com