Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (3.75 secunde)
Romania si Bulgaria au ajuns la un acord de interconectare a retelelor de gaze naturale, in cadrul planurilor Sofiei de a reduce dependenta de gazul rusesc, a anuntat joi compania publica bulgara Energy Holding.
Lotus SRL, Lacosta Com SRL, El Coste Company SRL, Hollyday Ambasador SRL, Protag Holding SRL, Ana Yaht Club SRL, RSV Ruvastef SRL, Pizza Sam Itarco SRL, Elegant Impex SRL, Lucky Turism Bucuresti SRL si Triumph Computers SRL.
Totodata, in cadrul forumului de afaceri au fost incheiate o serie de parteneriate intre SPET Shipping (Paunescu Group) si Ecoterres Holding (DEC-DEME Group), intre ACPR si FEB, intre Municipalitatea Brasov si Tractebel Engineering, intre RAAN-ICN si SCK-CEN, dar si intre IFIN-HH si SCK-CEN.
Lantul Mega Image ajunge astfel, odata cu deschiderea acestui nou magazin si preluarea celor 4 magazine de la Prodas Holding Supermarket la 44 de unitati.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
Petrom a intrat in Rusia in anul 2006 prin achizitia unui pachet majoritar de 74,9% din Ring Oil Holding & Trading Ltd.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
CRH Products & Distribution Eastern Europe BV, care detine 94,99% din actiunile Elpreco, restul fiind detinute de CRH Europe Holding BV.
Dar Romcar este axat pe nisa Ford si aici ramane. Celelalte segmente le-am acoperit cu alte companii din cadrul Tiriac Holding" a subliniat Ion Tiriac.
El a mai pledat pentru constituirea unui holding energetic national care sa transforme Romania intr-un jucator regional, precum si pentru dezvoltarea sectorului de energie regenerabila - "Gulerele verzi" - care sa creeze locuri de munca la nivelul standardelor secolului al XXI-lea.
Alfarom Holding, in colaborare cu Nilus Imobiliare, a vandut 5 garsoniere in complexul rezidential Apex Project, situat pe strada Mihai Bravu din Ploiesti, in imediata vecinatate a rafinariei Lukoil.
Saab a primit 197 de milioane de dolari de la Beijing Auto Beijing Automotive Industry Holding Co.(BAIC) a platit 1,4 miliarde de coroane suedeze, echivalentul a 197 de milioane de dolari, pentru drepturile asupra proprietatii intelectuale si echipamentul necesar constructiei modelului Saab 9-5, dar si pentru o parte din tehnologia de baza a modelului 9-3, informeaza Reuters, citand publicatia suedeza Dagens Industri.
Detine trustul media Adevarul Holding, care publica Forbes Romania. Patriciu si alti cativa directori Rompetrol au fost implicati intr-un scandal legat de o investitie promisa la rafinaria Petromidia, mentioneaza Forbes.
Noi suntem pregatiti sa preluam orice flux de pasageri pentru cursele externe, iar colegii din holding, specializati pe transportul intern, cu siguranta s-au pregatit si ei pentru cresterea numarului de pasageri", a declarat, sambata, Daniel Micu, director Atlassib Sibiu.
Majorarea capitalului social a avut loc prin emiterea unui numar de 7500 de noi actiuni nominative dematerialiazate, ce au fost integral subscrise de actionarul SIGNAL IDUNA HOLDING AG.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding pana in august 2007, atunci cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding pana in august 2007, atunci cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan.
Concret, siteul relateaza ca editia din acest an a Top 300, realizat de saptamanalul economic Capital, nu a putut vedea lumina tiparului odata cu cel rival, realizat de Adevarul Holding, dintr-un motiv foarte simplu:
Declaratia lui Miller a fost facuta dupa semnarea, cu directorul general al Bulgarian Energy Holding, Maia Hristova, a unei intelegeri privind infiintarea companiei South Stream AD, detinuta in mod egal de Gazprom si grupul bulgar, cu scopul constructiei South Stream in Bulgaria.' N.Red.
Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza dealerul Ferrari si Lotus, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%).
google-analytics.com