Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (2.57 secunde)
Ioan Oltean:
Oltean il contrazice pe Ponta:
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, sustine ca, potrivit premierului Emil Boc, dupa aplicarea masurilor de austeritate, va avea loc o remaniere guvernamentala.
Anterior, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la data de 5.06.2012, Mihai Vlad a afirmat ca a discutat cu Marian Petrache, care l-a intrebat "daca s-a potolit Gelu" (Gelu Oltean, seful DGIPI, care voia sa-l dea afara pe Mihai Vlad) si ca s-ar fi convenit ca Marian Petrache (actualul presedinte al Consiliului Judetean Ilfov) sa ia legatura cu Gelu Oltean.
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Practic, incepand cu aceasta data, Gelu Stan, cel care a ocupat functia de director general a Santierului Naval Galati, a fost schimbat din functie astfel incat actualul manager a fost numit chiar din grupul olandez Damen.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, si-a exprimat ieri optiunea pentru modificarea Legii administratiei publice locale, care sa permita schimbarea sefilor consiliilor judetene, in contrapartida cu revocarea presedintilor celor doua Camere.
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean (foto) a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca Ordonanta 37/2009 privind deconcentratele va fi modificata in Parlament, urmand sa fie facute cel putin trei amendamente.
In asteptarea unei decizii a democratilor privind pozitia acestora fata de motiunea pe care PSD a anuntat ca o va depune, vicepresedintele PD Ioan Oltean vorbeste despre o eventualitate a intrarii partidului sau la guvernare, daca actualul Guvern cade.
Poate nu e intamplator faptul ca voturile gresite de ieri, cea mai mare defectiune a PDL din actualul mandat, care ii dau acum dureri de cap lui Boc, au fost date intr-o sedinta in care la prezidiu s-a aflat Ioan Oltean, un fidel al lui Vasile Blaga, cel recent exclus din guvern.
Presedintele de sedinta, Ioan Oltean (PDL), a refuzat sa strige apelul nominal.
Coalitia sare la gatul PDL din cauza asumarii Dupa cum a declarat secretarul gteneral al PDL, Ioan Oltean, partidul de guvernamnat deja ar fi stabilit ca legea de reorganizare administrativa se va adopta prin asumarea raspunderii Guvernului pana la sfarsitul acestei luni, adica sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, urmand ca viitoarele alegeri locale din 2012 sa se faca dupa aceasta lege.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Constanta, Gelu Dae, isi poate lua definitiv adio de la pretentia de a mai fi vreodata in gratiile echipei Radu Mazare - Nicusor Constantinescu.
Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a castigat ieri prima batalie pe care a purtat-o cu Gelu Visan, deputatul PDL de Dolj. ... Acesta a precizat ca Gelu Visan nu a oferit nici o explicatie pentru atacurile aduse conducerii filialei doljene.
Deputatul PD-L Gelu Visan a ramas fara sprijin politic din partea organizatiei judetene a formatiunii, dupa ce membrii Consiliului de Coordonare a filialei au adoptat propunerea facuta de Biroul Permanent judetean in acest sens, Visan fiind demis si din functia de secretar general al PD-L Dolj.
Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a castigat ieri prima batalie pe care a purtat-o cu Gelu Visan, deputatul PDL de Dolj. ... Acesta a precizat ca Gelu Visan nu a oferit nici o explicatie pentru atacurile aduse conducerii filialei doljene.
Secretarul Camerei Deputatilor Victor Ponta a declarat ieri ca va sesiza Comisia Juridica de disciplina si imunitati cu privire la faptul ca miercurea trecuta chestorul Ioan Oltean a dezinformat presa in legatura cu absentele de la Biroul Permanent.
Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, s-a alaturat celorlalti lideri democrati care au criticat oportunismul partidului lui Dan Voiculescu. ... Oltean a precizat ca PC va iesi de la guvernare, daca nu va sustine total Alianta D.A.
google-analytics.com