Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (5.04 secunde)
Daca în urma cu un an francul elvetian era cotat la 1,8 lei, acum se apropie de dolar.Majoritatea bancilor ne îmbie cu francii elvetieni.
Intarirea francului elvetian a pus cu spatele la zid debitorii care s-au imprumutat in aceasta moneda.
Avantajele si dezavantajele creditelor in franci elvetieni Una dintre monedele cu cea mai scazuta dobanda de pe piata este francul elvetian.
In replica, Ricardo Franc, directorul unei mari agentii imobiliare, ne-a declarat ca acest rationament nu poate fi adevarat. ... Ricardo Franc este convins ca preturile apartamentelor nu vor scadea in urmatorii 10 ani, ci, din contra, vor creste. ... De aceeasi parere este si Ricardo Franc.
„Francul elvetian poate fi scump în timp, iar oamenii ar trebui sa fie foarte prudenti în privinta aceasta“, a spus Popa, la un seminar despre stabilitate financiara organizat în cadrul reuniunii BERD de la Kiev.Oficialul a mentionat ca, în cazul în care BNR ar lua masuri administrative care sa limiteze creditele în „monede exotice“ precum francul elvetian, bancile din alte state membre ale Uniunii Europene pot oricând sa acorde astfel de împrumuturi prin deschiderea unor simple birouri locale.Creditele în franci elvetieni se regasesc în oferta mai multor banci de pe piata româneasca, între care Bancpost, Banca Româneasca, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Millennium Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si Volksbank.Românii care au luat credite în franci elvetieni platesc mai mult decât pentru împrumuturi în euro.
Elvetia va decide anul viitor daca va deschide piata fortei de munca pentru cetatenii romani si bulgari, libera circulatie primind deja acceptul Guvernului si Parlamentului elvetian, a declarat, ieri, ministrul elvetian al Economiei, Doris Leuthard.
BNR va raporta totul la dobânda la euro si va lua în calcul cel mai mare curs leu-franc pe un an si jumatate.Noul regulament al Bancii Nationale a României (BNR), care intra în vigoare la începutul lunii octombrie, aproape ca stopeaza împrumuturile în franci elvetieni.
Asta în primul rând deoarece cursul leu-franc depinde atât de cursul leu-euro, cât si de cursul euro-franc, iar din cauza turbulentelor, francul elvetian s-a depreciat foarte mult fata de moneda europeana.
In actuala perioada de puternice fluctuatii ale leului sau ale preturilor aurului, acoperirea riscurilor in piata la termen de la Sibiu reprezinta o oportunitate pentru proprietarii de case de schimb sau bijutieri, ei avand la dispozitie contractele pe paritatea euro/leu, dolar/leu, franc elvetian/leu sau pe uncia de aur".
Cotatiile valutelor la una dintre banci* Cumparare Vanzare Curs BNR Euro 4,275 lei 4,425 lei 4,3473 Dolar 3,232 lei 3,369 lei 3,2908 Franc elvetian 3,484 lei 3,718 lei 3,5989 *Curs valabil ieri, la casa de schimb a unei banci Cum se vinde valuta la o casa de schimb Cumparare Vanzare Curs BNR Euro 4,325 lei 4,355 lei 4,3473 Dolar 3,290 lei 3,330 lei 3,2908 Franc elvetian 3,540 lei 3,620 lei 3,5989
Francul elvetian, o moneda "cu cantec" Dupa Ungaria si Polonia, febra creditului in franci elvetieni tinde sa cuprinda si Romania o data cu ofertele bancilor care mizeaza pe atractivitatea dobanzilor practicate la creditul in franci. ... "Francul elvetian este o moneda stabila, cu valoare destul de mare.
Guvernul elvetian a aprobat, miercuri, acordul-cadru pentru finantarea nerambursabila a Romaniei cu 181 milioane de franci elvetieni (circa 130 milioane euro), acesta urmand sa fie aprobat de Guvernul Romaniei in perioada imediat urmatoare, a anuntat joi Ministrerul Finantelor Publice (MFP).
Ma interesez si aflu ca deprecierea leului fata de francul elvetian afecteaza destul de serios peste 75 000 de romani, care au luat credite in moneda elvetiana.
"Acum am la reparat ceasuri de mana de la Emporio Armani, Omega (elvetian), Universal Geneve (elvetian), Atlantic (elvetian) si Hublot.
- In dosarul Francului Elvetian, Banca Nationala e pe post de apa sfintita. ... - Cursul francului elvetian a scazut putin dupa mai multe zile de crestere necontrolata. ... un tribunal din Buzau a decis ca un client al bancilor isi va plati creditul la cursul din 2007 al francului elvetian.
au crescut dobânzile bancare, euro si francul elvetian s-au apreciat în raport cu leul si s-a majorat dobânda interbancara europeana. Cine s-a împrumutat în valuta are de platit mai mult decât pâna acum.
Francul elvetian, la putere in Galati In acelasi interval analizat, galatenii au avut ca preferinta valutara francul elvetian (53,3%), urmata de moneda autohtona (26,6%), de cea europeana (19,2%) si de dolarul american (0,8%).
de exemplu, un ceas japonez cu baterie, Xedox - vechi de 10 ani, un ceas Xedox de perete - vechi de 20 de ani, un ceas Bulova - elvetian, un ceas rusesc Chaika, un ceas elvetian desteptator, vechi de 50 de ani", ne-a spus Catalin Vardianu.
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Mai departe, directorul unei agentii imobiliare din Bucuresti, Ricardo Franc, a afirmat ca majorarea costului de inchiriere este „un déjà-vu“, pentru ca in fiecare toamna se petrece acelasi lucru, dupa relativ acelasi scenariu.
google-analytics.com