Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (3.25 secunde)
Primele intrebari ale interviului au fost puse de tanarul ufolog elvetian Fabrice Bonvin, scriitor, psiholog ca formatie, care se ocupa in special cu impactul aparitiilor asupra martorilor si cu relatia OZN-urilor cu ecologia.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Prima teorie socanta emisa de scriitorul elvetian incearca sa explice mitul Chivotului Legii, care in opinia sa este un emitator de mare putere prin care extraterestrii puteau sa comunice in orice moment cu pamantenii.
"Investitia initiala in Centrul NoRo a fost de 1.120.000 de euro (constructie si dotare) si, pana acum, a ajuns la 2.000.000 de euro (prin Programul Norvegina - Grantul Elvetian de Cooperare si 80.000 de euro de la Ministerul Sanatatii, plus autorizatiile locale pentru functionare", ne-a spus Dorica Dan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Partea buna este ca raportul de schimb evolueaza relativ stabil”, spune Paul Nuber, director general al Nestle Romania, subsidiara a producatorului elvetian din industria alimentara.
Alti scenaristi, mai introdusi in afacerile din media romaneasca, spun ca Evenimentul Zilei a fost preluat de grupul elvetian Ringier, care editeaza in Romania si Libertatea, Capital, Prosport etc.
Alti scenaristi, mai introdusi in afacerile din media romaneasca, spun ca Evenimentul Zilei a fost preluat de grupul elvetian Ringier, care editeaza in Romania si Libertatea, Capital, Pro Sport etc.
Orice elvetian de peste 16 ani poate sa isi schimbe genul fara diagnostic medical. Elvetia a votat acum trei luni legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex.
Relatiile stranse cu çPS Daniel, mitropolitul Moldovei, care a frecventat acelasi Institut Teologic neoprotestant elvetian, precum si orientarea Mitropolitului Moldovei catre aceleasi a€židealuria€œ ecumenice confirma deschiderea catre nou a urmasului çPS Antonie, plecat de curand la cele vesnice.
Poate ne vor fi de folos, pentru identificare, imaginile din satelit ale Centrului spatial al UE de la Torrejon (Spania), solicitate de investigatorul desemnat de Consiliul Europei, parlamentarul elvetian Dick Marty.
Cuvantul gaz vine din latinescul "chaos", remarca ziaristul elvetian Pierre Chambonnet. Etimologia se explica prin "miscarea haotica a moleculelor ce compun un corp in stare gazoasa.
Undeva am citit ca, daca-l duci pe un elvetian in fata a doua usi, pe una scriind "spre paradis", iar pe cealalta "prelegeri despre paradis", el ar alege-o pe cea de a doua.
I-a ajutat din plin un elvetian, Urs Siegenthaler pe numele din buletin, care l-a dadacit pe portarul Lehman despre cum executa argentinienii loviturile.
In decembrie 2006, euro a depasit dolarul american ca moneda mondiala si a lasat mult in urma lira engleza, yenul japonez si francul elvetian.
Suntem totusi priviti ca un caz exotic, hibrid: singurii din acest pluton cu un sistem "semiprezidential", luat ca model pentru teza de doctorat a unui student elvetian.
Si ziarul elvetian "Le Temps" se intrece in elogii, comparand filmul lui Mungiu cu La Vie des autres, al lui Florian Heckel von Donnersmarck (distins cu Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2006), si bucurandu-se de apropiata venire a filmului romanesc in tara cantoanelor.
De doi ani se straduieste parlamentarul elvetian Dick Marty sa puna la zid Statele Unite si aliati dintre cei mai fideli ai Washingtonului pentru incalcarea drepturilor omului si a legislatiei internationale, dar nu-i prea reuseste.
In conditiile in care ratele romanilor aproape s-au dublat fata de anul trecut, statul crede ca o familie ingenuncheata de datorii si care isi declara insolventa, s-ar putea descurca cu 3300 de lei daca locuieste la oras si cu 2600 de lei daca locuieste la tara.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com