Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (3.19 secunde)
De asemenea, dolarul a scazut cu 0,5% in raport cu moneda japoneza, fiind cotat la 116,9 yeni, si a coborat cu 0,8% fata de francul elvetian, la 1,207 unitati.
Tocmai pentru a pregati schimbarile care vor avea loc la Rex, managementul hotelului a fost preluat de catre Thomas Nikeliewski, un elvetian care a condus, in calitate de director general, hoteluri de cinci stele in Elvetia, Arabia Saudita, Dubai si Maroc.
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Concernul olandezo- elvetian are deja 5 hoteluri in orasele din Romania, nu mai putin de 52 de state fiind membre Golden Tulip, care insumeaza aproape 1.000 de hoteluri in toata lumea.
Banii sunt alocati din Fondul elvetian de contrapartida, constituit din contravaloarea in moneda nationala a ajutoarelor acordate Guvernului Romaniei de Guvernul Confederatiei Elvetiene.
Leul s-a apreciat cu 0,64% fata de dolarul american, pana la 2,2452 lei pentru un dolar, de la 2,2598 lei pentru un dolar, cat era marti.Francul elvetian a fost cotat la 2,1332 lei, nivel cu 1,47 bani mai mic decat cel din ziua anterioara, in vreme ce 100 de yeni japonezi au fost cotati la 2,0655 lei, dupa ce marti cursul de schimb anuntat de BNR era de 2,0959 lei pentru 100 de yeni.
Leul a pierdut astfel 0,81% in fata monedei unice europene, dupa ce cursul anuntat joi de banca centrala era de 3,4719 lei pentru un euro.Cursul de referinta al bancii centrale arata o pierdere importanta, de 3,18%, a leului fata de dolarul american, pana la 2,3156 lei pentru un dolar, de la 2,2441 lei pentru un dolar, cat era joi.Francul elvetian a fost cotat vineri la 2,1508 lei, nivel cu 2,52 bani mai mare decat cel din ziua anterioara, in vreme ce 100 de yeni japonezi au fost cotai la 2,1098 lei, dupa ce joi cursul de schimb anuntat de BNR era de 2,0497 lei pentru 100 de yeni japonezi.
Profitul net al Holcim s-a injumatatit in primele noua luni, la 1,08 miliarde de euro, in timp ce vanzarile au scazut cu 2,9%, la 12,01 miliarde de euro, din cauza franarii economiei reale, care a condus la scaderea puternica a cererii pe pietele dezvoltate, potrivit unui raport al grupului elvetian.
Noi, in Spania, suntem reprezentantii unei companii elvetiene de televiziune prin internet, o companie cu capital elvetian si american foarte importanta, se numeste Zattoo.
In 2009, grupul elvetian Ewopharma A.G. sarbatoreste 50 de ani de activitate in industria farmaceutica europeana. Carmina Rogojinaru, Country Manager Ewopharma A.G.
Guvernul elvetian poate mobiliza in cel mai rau caz 5.000 de trupe armate pentru protejarea forumului de la Davos.
Lector univ.dr. Adrian Tutuianu, senator PSD de Dambovita, a adresat o interpelare Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea. Obiectul interpelarii:
Cateva luni mai tarziu, in noiembrie 2003, Silviu Prigoana cesioneaza 55% din Realitatea societatii Bluelink Comunicazioni, un off-shore elvetian controlat de Vantu, lucru care s-a aflat oficial, insa, dupa cativa ani buni.
La astfel de imprumuturi se adauga si riscul valutar, astfel ca rata poate urca daca se depreciaza leul in raport cu euro, dolarul sau francul elvetian.
Acordul Cadru intre Guvernul Romaniei si Consiliul Federal Elvetian, privind implementarea acestui program, a fost semnat in data de 7 septembrie 2010, acord prin care Romania beneficiaza de o contributie financiara nerambursabila in valoare de 181 milioane CHF.
De asemenea, Azomures a crescut vertiginos pe fondul informatiei ca grupul elvetian Ameropa este in negocieri avansate pentru preluarea actionarilor de la Azomures, grupul Eurofert.
Tocmai de aceea, BNR a introdus un avans mai mare la creditele ipotecare sau imobiliare, mergand pana la 40% din valoarea creditului, pentru cei care doresc sa se imprumute in valute exotice, cum ar fi francul elvetian.
FORUMUL CRANS-MONTANA - REUNIUNEA ANUALA-(BAKU 27 iunie-1iulie 2012) Forumul Crans Montana (ca si Forumul de la Davos) este un ONG, initiat de presedintele sau, Jean Paul Carteron (avocat elvetian), in anul 1988.
google-analytics.com