Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (4.69 secunde)
A explicat ce simboliza acea fetita cu buciumul (foto 1). ... Poezia se intituleaza Amagire (foto 2). Daca e mai greu de citit pagina scanata, iata textul poeziei, transcris din volum:
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Timp de 2 zile ai ocazia sa vezi cu ochii tai peste 120 de fotografii ce documenteaza viata celor 25.000 de copii si tineri cu dizabilitati mintale inchisi in institutiile statului, in cadrul unei instalatii foto special concepute pentru a reda atmosfera de izolare in care acestia traiesc.
Nu priviti soarele printr-o camera foto, un telescop, binoclu sau alt dispozitiv optic in timp ce folositi ochelarii de eclipsa sau vizualizatorul solar â€" radiatiile solare concentrate vor deteriora filtrul si vor provoca vatamari grave ochilor.
De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, servicii foto-video, muzica, accesorii. ... - Viitorii miri sunt asteptati si pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video si a formatiilor de nunta, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni in avans.
Cum a fost fotografiata aceasta vedeta cand s-a intors cu spatele Este greu sa nu fii remarcata atunci cand vii la piscina in cel mai provocator costum de baie si realizezi o sedinta foto pe masura.
Pentru acest nou proiect, Carmen Bruma a realizat si o sedința foto cu costume de baie la Therme Bucuresti, o locație spectaculoasa si exotica, iar filmarile antrenamentelor au fost realizate la etajul 13 al Rin Grand Hotel unde beneficiezi de o priveliste unica si foarte frumoasa a Parcului Natural Vacaresti.
Concret, gandesc tinute care sa vina in intampinarea temei alese de talentatele organizatoare, concursuri si chiar sesiuni foto de street style care ajung in paginile revistelor internationale, cum ar fi Glamour Paris, proiect de care echipa A!urea este foarte mandra J Tin sa multumesc Andreei Stanescu (asistenta mea), Cristinei Tudor (PR & Marketing A!urea) si Alinei Popa (imaginea boutique-ului) care au avut incredere inca din prima zi in puterea acestei ‘nebunii’.
Pina si camerele foto digitale au fost reintroduse in categoria produselor vamuite cu toate ca, chiar la inceputul acestui an fusesera scutite, in pofida oricarei logici, in pofida faptului ca aceste aparate eliminau tone, la nivelul tarii, de substante toxice necesare developarii filmelor foto obisnuite.
La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta.
S-a repezit nebuneste sa-i smulga aparatul foto din mana, i-a sucit mana, gata-gata sa se infiga in parul colegei noastre. ... Cand a vazut ca am aparatul in mana s-a ridicat brusc de la birou si mi-a smuls camera foto din mana, tipand cat o tineau puterile.
- un laptop, un monitor LCD, 11 telefoane mobile, un Iphone, un Ipod, o camera digitala, 3 aparate foto, o unitate PC, 9 monitoare auto, un mp3 player, un Dvd player, 5 ceasuri, 2 sisteme audio, un radio CD, 2 modemuri, un flex, 17 cartele pentru telefoane mobile, un scanner, doua parfumuri, un hard disk extern, s.a..
GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic.
FOTO: Anca Petrescu si-a facut casa si acum vrea sa se mute in ea
De altfel, zvonurile care circula frecvent despre reinvierea legaturii de suflet dintre Roman si Iliescu nu sunt departe de adevar, analizand contextul reaparitiei primului sef de Guvern post-decembrist. FOTO: Roman, Milut, Becali si Ciuhandu totalizeaza impreuna sub 5% dintre preferintele electoratului
Noii senatori au fost intampinati in prima zi a legislaturii 2004-2008, la intrarea Omnia a Senatului de staff-ul tehnic care le-a inmanat celor care au prezentat certificatul doveditor de parlamentar eliberat de Biroul Electoral Central cate o mapa si i-a indrumat catre un studio foto-video improvizat pentru fotografii si imagini necesare legitimatiilor si site-ului institutiei.
Liderii a zece partide social-democrate si socialiste din Europa de Sud-Est s-au intalnit sambata la Bucuresti, la summitul regional al Internationalei Socialiste, in prezenta presedintelui IS, Antonio Gutteres (foto), si a secretarului general al organizatiei, Luis Ayala, reuniunea fiind coprezidata de presedintele PSD, Adrian Nastase, si co-presedintele Comitetului IS pentru Europa de Sud-Est, George Papandreou, fost ministru de Externe al Greciei.
Declaratia de avere a candidatei Constanta Ionica Popescu nu contine decat liniute la fiecare rubrica - adica nu are absolut nimic: nici casa, nici masina, nici pamant, nici bani. FOTO: Campeanu, un pensionar cu aproape doua miliarde in banca
Liderul UDMR, Markó Béla (foto), a solicitat in ultima vreme de mai multe ori partidelor aflate la guvernare in Ungaria sa-si revizuiasca pozitia legata de referendum privind acordarea dublei cetatenii.
Strategia trecerii pe la biserica pentru impresioarea electoratului rural a fost pusa in aplicare si de pesedistii din Harghita si Caras-Severin. FOTO: Din patru in patru ani, liderii PSD isi amintesc ca electoratul partidului se afla la sate
google-analytics.com