Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (2.70 secunde)
Nu doar domeniul componentelor de calculator este unul dinamic, cu schimbari considerabile in fiecare an, ci multe altele din sfera IT&C, in care se incadreaza si aparatele foto digitale.
De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia sa testeze Flashcode, un serviciu inovativ care ofera acces rapid la continutul mobil prin scanarea codurilor bidimensionale de bare cu ajutorul camerei foto a telefonului mobil.
Panasonic a lansat camera foto digitala DMC-FX100, ce face parte din gama compacta, al carui senzor de 12.2 MP ofera o rezolutie maxima de 4000x3000 pixeli.
La fel sta situatia si in cazul camerelor foto cu capacitati de comunicare wireless. Masa descarca automat pozele de pe camera foto si le aseaza pe desktop, unde pot fi aranjate in grupuri, marite etc.
In momentul de fata, producatorii camerelor foto digitale impun un nou standard in materie de megapixeli. ... Kodak a lansat saptamana aceasta sase camere foto digitale adresate utilizatorilor obisnuiti.
Detine insa si camera foto de 2 megapixeli (MP), facilitati 3G si vine in format clamshell. ... Enumeram aici camera foto de 2 MP, tunerul FM precum si mesagerie instanta.
In primul rand displayul, camera foto/video si procesorul. ... Dispune de un procesor Cortex A8 la 600 Mhz, o camera foto de 3 MP cu autofocus (dar fara blitz) si, foarte important, va putea fi actualizat la iOS 5 odata cu lansarea de saptamana viitoare.
Site-ul poate sugera fonduri si piete pentru investitii 4) Utilitare web - Pixlr.com Pixlr este o unealta gratuita de editare foto online care reproduce cu succes unele dintre cele mai importante functii Photoshop.
design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. ... Telefonul este prevazut cu 2 camere foto/video;
Reduceri eMAG la telefoane Samsung â€" Galaxy S5 Un telefon extrem de performant si care intra in seria de reduceri eMAG la telefoane Samsung este peultimul model de la Galaxy S 5 care are functie de 4G, memorie de 16GB, camera foto principala de 16 Mp si cea secundara de 2Mp.
Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto. Pe ecran ii va aparea imaginea din camera foto, deasupra ei fiind proiectata un pokemon virtual.
Christoph Waltz ("Django Unchained") - foto dreapta Cea mai buna coloana sonora: ... (Foto: Reuters) Cel mai bun serial de televiziune - drama:
vernisajul manifestarii expozitionale complexe (foto, 3D si multimedia), intitulata "Monumentul Marii Uniri:
Rasfoieste galeria foto de mai jos si afla cine sunt mai sexy frantuzoaice ale tuturor timpurilor: http://www.one.ro/lifestyle/people-party/cele-mai-sexy-frantuzoaice-ale-tuturor-timpurilor-12933689-foto
Toate aceste trasaturi ale fiinitei sale le-am putut surprinde in sedinta foto, pe care am facut-o recent impreuna cu celebrul fotograf Marius Baragan. ... Sedinta foto a avut loc la Galeria de arta Eastwords Prospectus, din Strada Plantelor nr.
Ca in fiecare an, frumoasa sotie a lui Walter Zenga a organizat o sedinta foto pe plaja din fata casei sale din Dubai. "Imi place sa am cat mai multe amintiri cu cei mici si in fiecare an, cu ocazia sarbatorilor speciale, facem cate o sedinta foto pe plaja.
Realitatea e fascinanta si nu putem trai fara ea". Foto coperta: ... arhiva autorului (toata raspunderea de copyright foto revine autorului) Prefata de: Liviu Franga Ilustratii de: Laurentiu Musoiu
Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului. ... Rochia de mireasa a fetei a fost creata special pentru sesiunea foto cu BMW-ul.
In plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia. ... Astfel, participantii vor putea interactiona cu indragitele personaje si vor putea patrunde in universul acestora prin intermediul zonei Xbox si a zonei foto amenajate pentru ei, dar zi prin participarea la activitatile tematice.
Mai mult decat atat, Smiley da startul Foto " confensiunilor din orasul tau” in primul turneu national care va avea loc in perioada 29 octombrie " 18 noiembrie in 10 orase din Romania.
google-analytics.com