Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (6.71 secunde)
Social-democratii n-ar zice nu daca primarul PD-L al orasului Murfatlar, George Cojocaru (foto), ar vrea sa se inscrie la ei. ... Acesta a precizat ca disponibilitate in PSD exista si din partea altor membri, cu exceptia viceprimarului din Murfatlar, social-democratul Nicolae Crivineanu (foto), a mai dat de inteles consilierul Halep.
Perceputi de unii drept rivali, Stere Sponte (foto), seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta, si avocatul Daniel Learciu (foto), aspirant la postul de adjunct al insitutiei mai sus amintita, par ca se inteleg de minune.
c. , viceprimarul comunei a fost schimbat din functie cu Marian Saracila (foto), principalul adversar politic al primarului Constantin Micu (foto).
Cu toate acestea, se stie ca cel putin 12 politisti din fosta DPF vor veni la DIAS-ul lui Emil Moraru (foto), dupa cum ne-a confirmat si comisarul sef Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
Presedintele Traian Basescu (foto) si omologul sau francez, Nicolas Sarkozy (foto), au discutat ieri, 18 mai despre situatia din R.
Corneliu Vadim Tudor (foto), care a vociferat pe tot parcursul ceremoniei. ... Gigi Becali (foto) s-a laudat ca stie patru limbi straine.
Radu Mazare contesta actiunile Agentiei Nationale de Integritate (ANI) si vine in apararea ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi (foto).
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto).
In schimb, Marius Ciobanu (foto), director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Constanta pe probleme de Sanatate si Securitate in Munca, ne-a spus ca nu are o casa de vacanta, dar, daca s-ar hotari sa isi construiasca una, ar avea unde sa o ridice, tinand cont de faptul ca are in posesie mai multe terenuri "raspandite" prin judet.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii. ... Asta pe banii nostri", a explicat Daniel Florea (foto).
R Mariana Gaju (foto), primarul comunei Compana, care mentioneaza ca daca pana in anul 2013 nu se va primi finantare de la Uniunea Europeana, cei responsabili de situatie ar trebuie sa paraseasca birourile din institutii si sa plece la plimbare.
Desi a negat de fiecare data cand a avut ocazia, Vasile Moldovanu (foto), directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, s-a pregatit, de la inceputul anului si pana in prezent, sa-i cedeze institutia lui Adrian George Gambuteanu (foto), administrator al SC Domeniul Public si Privat SRL.
Reamintim ca in sedinta din 12 mai, contestata de primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), pe ordinea de zi s-a aflat si un proiect privind alegerea unui nou viceprimar.
Monica Iacob Ridzi (foto) si-a prezentat ieri demisia de la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului, lucru pe care l-a anuntat si in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce pedelista a avut o intrevedere si cu premierul Emil Boc.
Fostul edil al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu (foto), Mircea Talasman, fostul viceprimar al Medgidiei, si Camelia Plesca, ales local PDL, au organizat, ieri, 30 iulie a.
Spunem asta pentru ca directorul adjunct al ITM Constanta, Marius Ciobanu (foto), care fusese injurat la momentul controlului de catre administratorul "Quadro Industries", a primit scuzele de rigoare.
Un important cotidian conservator din Iran a salutat marti "legitimitatea divina" a lui Mahmoud Ahmadinejad (foto), inainte de investitura oficiala a presedintelui iranian care, potrivit presei, ar putea fi boicotata de opozitie.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu (foto), si Razvan Murgeanu (foto), secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, au semnat ieri, 6 august a.
166 lei, reprezentand un venit de aproximativ sase ori mai mare decat salariul primarului Mariana Gaju (foto). ... Decat poate ca tot nu ne-am lamurit cu privire la banii pe care Florin Neagu (foto) ii incaseaza, in schimb.
Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta (foto), a declarat ieri, 11 august a. ... , in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu (foto), faptul ca priveste procesul de descentralizare al taberelor cu extrem de mult interes.
google-analytics.com