Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (3.47 secunde)
Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto. Pe ecran ii va aparea imaginea din camera foto, deasupra ei fiind proiectata un pokemon virtual (vezi captura).
Donna Hare, o persoana vocala pe acest subiect, sustine ca, la inceputul anilor 1970, a lucrat, in informatica si inginerie, pentru contractorul Philco Ford, in laboratoarele foto ale NASA.
Martorul s-a hotarat sa-i faca o fotografie, cu zoom maxim, adica 300mm, una singura deoarece obiectul era foarte departe si detaliile nu se observau prin ocularul aparatului foto. ... A observat ca a fost altceva si nu un parasutist abia acasa, cand a descarcat fotografiile din aparatul foto.
Liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu (foto), a declarat ca prin numirea unui senator PSD in fruntea SRI Traian Basescu "isi bate joc" de milioanele de alegatori care l-au votat. ... (D.G.) FOTO:
Consilierul local PD Cosmin Paun a acuzat ieri municipalitatea ca ar fi dat uitarii o cerere venita din partea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei (SPCLEP) privind achizitionarea a patru statii foto necesare preschimbarii actelor de identitate.
Aparate de sudura electrica, instalatiile de exhaustare, un copiator de mare viteza, un aparat foto digital, inclusiv cu accesorii, doua statii de lucru pentru editare foto digital, dar si 12 agregate de climatizare pentru spatii tehnice, se afla, de asemenea, pe lista de investitii ale deputatilor.
Ne dam demisia si noi, si primarul, si se fac alegeri anticipate”, a spus consilierul local PD-L Paul Foleanu (foto), in contextul scandalului declansat de solicitarea de dizolvare a Consiliului Local, formulata de ediulu Claudiu Tusac.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Din cate se pare, mediatizarea cazului ar fi stricat planurile armatorului Bright Balkan Shipping, Giorgios Stefanou (foto), care miza pe o derulare cat mai discreta a evenimentelor, asa cum se mai intamplase deja de cateva ori, coincidenta sau nu, in aceeasi zona a golfului Aden, pentru a incasa asigurarea.
Senatorul Alexandru Mazare (foto) si deputatul Eduard Martin (foto) au sustinut ieri o conferinta de presa, in cadrul careia au prezentat amanunte cu privire la doua proiecte legislative ce urmeaza a fi dezbatute in plenul Biroului Permanent ce se va intruni azi, 9 martie.
De aceeasi parere pare sa fie si guvernatorul Deltei Dunarii, Grigore Baboianu (foto), care a precizat ca nu va sustine aceasta idee.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar: ... "In privinta oportunitatii si a echitatii introducerii impozitului forfetar, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta a declarat pentru "Replica" faptul ca "este o anomalie guvernamentala si o nebunie".
La eveniment a luat parte prefectul Constantei, Liviu Brailoiu (foto), si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Cea mai recenta iesire a pedelistilor a avut loc chiar in cursul zilei de ieri, cand liderul PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto) a acuzat PSD ca a facut numiri abuzive in fruntea regionalelor.
Cea mai recenta iesire a pedelistilor a avut loc chiar in cursul zilei de ieri, cand liderul PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto) a acuzat PSD ca a facut numiri abuzive in fruntea regionalelor.
In cadrul Conferintei Nationale de Alegeri a tineretului liberal, desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute la Palatul Parlamentului din Bucuresti, presedintele organizatiei judetene TNL Constanta, Ionel Spataru (foto), a fost ales vicepresedinte al TNL pe probleme juridice, iar vicepresedintele TNL Constanta, Claudiu Teliceanu (foto), a obtinut in urma votului functia de secretar general adjunct.
Mai exact, in continuare, "durerea" cea mare a pedelistilor, si anume ca PSD refuza sa dea sefia Inspectoratului Regional de Stat in Constructii unui pedelist - Gigi Chiru (foto), a ramas nerezolvata.
Social-democratii constanteni incep sa devina iritati de insistenta PD-L de a-l numi pe Senol Zevri (foto) la sefia Agentiei pentru Protectia Mediului. ... "Inspectoratul este al PSD si a fost numit deja un om", a precizat prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto).
La eveniment au participat prefectul Liviu Brailoiu, primarul Constantei Radu Mazare (foto), viceprimarul Gabi Stan, Inalpreasfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Monseniorul Stefan Ghenta, Vicarul Episcopal al Dobrogei, Muftiul Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman al Romaniei, cat si Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
google-analytics.com