Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (3.08 secunde)
Patronii de studiouri foto dau faliment pe capete. Tehnologia foto avansata din momentul de fata avantajeaza amatorii de fotografie, dar ruineaza pe cei care, pana acum, au avut ca domeniu de activitate procesarea filmelor foto si comercializarea acestora.
Interpretarea viselor in care apare un aparat foto.
Saptamana aceasta a venit cu o premiera pe piata foto din Oltenia. Digiland, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania, a lansat vineri primul magazin specializat de echipamente foto din Craiova.
Prima oara am pus mana in clasa a VI-a pe un aparat foto de la KODAK, aparatul acela basic, cu film de 35 mm J. ... Am ajuns acasa, am rugat-o pe mama sa imi cumpere un aparat foto..
Preturile filmelor foto au scazut in ultimii doi ani in medie cu aproximativ 35%. ... Producatorii spun ca filmele foto sunt din ce in ce mai putin cerute, iar cauza este „era digitala“, care a adus cu sine aparate de asa natura incat nu mai au nevoie de film.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Daca ati planuit sa cumparati o camera foto digitala pentru vacanta de vara, atunci trebuie sa va grabiti.
Pentru Marian Iordache (foto), primarul din Medgidia, anul de mandat care tocmai se apropie de sfarsit a fost cel mai greu. ... Nemultumit de realizarile din acest an de mandat este si Marian Galbinasu (foto), primarul din Corbu:
Un alt social-democrat, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmelor - , cumuleaza prin firmele sale, Gemeeni Film, Gemeeni Group, Mediator Group si Industrial Development Group, pierderi de peste 3 miliarde de lei vechi, in timp ce democrat-liberalul Ioan Toanchina (foto), propus la Unitatea de Administrare Judeteana ANIF, se "lauda" cu pierderi de peste 8 miliarde de lei vechi la SC Gedvec SA.
Primarul din orasul Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu (foto), care se afla la al doilea mandat, considera ca acest an a fost mai dificil din punct de vedere financiar fata de ceilalti ani. ... Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana.
Aparatul foto cu cel mai mare senzor optic din lume a fost prezentat zilele acestea de compania Better Light si va fi disponibil de la sfarsitul lunii martie.
HP a anuntat lansarea in decursul lunilor de vara a noua aparate foto digitale din seria compacta. Alaturi de acestea, pentru ca pachetul sa fie complet, vor fi lansate si doua imprimante foto si una care poate printa imagini pe spatele discurilor optice.
Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie interna, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 si doua camere foto de 13, respectiv 5 MP.
Pentru campania de recoltare a graului am pus in functiune cinci combine performante si 10 tractoare de recoltat (foto 1). ... Avem patru depozite (foto 2) de 5.000 t fiecare, o instalatie moderna de uscat cereale (foto 3) si un atelier mecanic care ne asigura un sistem integrat.
Facebook a anuntat o functie care le va permite mai multor utilizatori sa incarce imagini in albume foto comune. ... Pana acum, utilizatorii de Facebook puteau incarca fotografii doar in albumele foto create de ei.
Cand vrem ca un eveniment sa ramana memorabil cautam sa avem la indemana un aparat foto, indiferent daca vrem sa le pastram pentru noi pentru a nu lasa uitarii momente frumoase, fie pentru a le putea impartasi cu cei care nu au fost cu noi in acele clipe.
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR.
Astfel, ieri, au facut un drum pana la Bucuresti Florian Constantin (foto), propus de PD-L Constanta pentru sefia Inspectoratului Teritorial de Munca, Marian Becheanu si Marius Ciobanu (propus initial pentru sefia Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta), care au optat pentru functii de directori coordonatori adjuncti ai ITM.
Liberalii constanteni vor contribui la campania electorala pentru alegerile europarlamentare cu 400 milioane de lei vechi, din care 200 reprezinta cotizatia lunara obligatorie, iar restul contributia benevola a organizatiei judetene, a declarat ieri presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir (foto).
"Intreaga masinarie de vot a partidului este pusa la punct, iar organizatia municipala este pregatita de alegeri, spre deosebire de alegerile locale", a declarat ieri Constantin Florian (foto), presedintele organizatiei municipale Constanta a PDL.
google-analytics.com