Cautare

428 de rezultate pentru "fete" (3.68 secunde)
Un vis care devine realitate De 33 de ani consecutiv, Agentia Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de aspiranti la o cariera in modelling, atat fete, cat si baieti, oportunitatea de a calca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren si Constance Jablonski.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
In sat la mine nu mai sunt decat doua fete, dar eu nu le mai prind pe astea, pentru ca vor sa plece in Italia.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. ... - Aceste rochii sunt pretentioase a fi purtate de fete, la joaca?
Sigur, nu este deloc exclus ca, in atat de mult timp, unele fete, care faceau sex pe bani sau pentru a castiga concursul de Miss sau, si mai rau, pentru a fi promovate in politica, sa fi ajuns mamici.
Aproape 200 de masini modificate, expuse pe 13.000 de metri patrati, demo car-uri, jante, kituri, stopuri, car audio, multimedia, accesorii de tuning exterior, interior si tuning motor, lumini, sunet de motoare, mii de decibeli si fete frumoase în costumatii ametitoare.
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete". ... "Targul de fete" a fost mentionat pentru prima data in 1816, dar este cu siguranta mai vechi.
Numai ca regulamentul forului international prevede ca doar trei dintre cele patru fete de aur ale spadei romanesti sa fie incluse in echipa, a patra fiind rezerva.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Senatul a aprobat directiva UE prin care se interzice comercializarea tigarilor cu arome Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de luni, directiva Uniunii Europene prin care este interzisa comercializarea produselor din tutun cu arome specifice si prin care se impune standardizarea completa a ambalajelor, precum si plasarea avertismentelor vizuale pe ambele fete ale pachetului de tigari.
Este revolta in strada dupa un accident cumplit in Capitala, unde doua fete au fost lovite de o masina de Politie. Una dintre fete, in varsta de 13 ani a murit.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Una dintre fete a iesit fara sa spuna nimic, insa celelalte trei au inceput sa se certe si sa vorbeasca urat. ... Una dintre fete, insa, a acceptat sa iasa in oras cu el!
In favoarea surorii sale Helene va duce, cu o furie sporita, lupte care isi vor da roadele, mai ales cind va obtine posibilitatea de-a o indruma pana la bacalaureat, impotriva dorintei mamei lor, care spera sa scoata macar o singura buna burgheza, din doua fete!bSimone insasi s-a pomenit ca i s-a interzis, la vremea aceea, candidatura ca studenta la Scoala Normala Superioara si frecventarea cursurilor de filozofie de la Sorbona!
Dupa ele pe ecran au aparut mai multe fete: ... Deasupra lui se vedeau clar alte doua fete. Una era albastra si privea intens catre Tamara.
Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta. ... Mai sunt ele fete mari cu obrajii rumeni?
fostul local al Liceului de fete Sf. ... Localul fostului Liceu industrial de fete, inaugurat in anul 1941 si unde astazi functioneaza Inspectoratul scolar judetean.
Fara sa clipeasca, seful guvernului italian a explicat ca pur si simplu vrea fete noi la Parlamentul European. Tinerele i-au multumit public pentru aceasta sansa cu orice ocazie.
Cred ca nici 20% dintre oameni nu se vor duce sa voteze pentru ca s-au saturat de aceleasi fete in politica. ... Cred ca nici 20% dintre oameni nu se vor duce sa voteze pentru ca s-au saturat de aceleasi fete in politica.
google-analytics.com