Cautare

62305 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (4.49 secunde)
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
Guvernatorul Bancii Vaticanului, Ettore Gotti Tedeschi, este anchetat pentru spalare de bani, in cadrul unei anchete mai ample, au anuntat surse din politie citate de BBC.
A trecut aproape neobservata de agerii nostri gazetari o stire ce mi se pare de o semnificatie exceptionala: Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a schimbat acuzatiile in cazul Corneliu Iacubov.
Politia israeliana a anuntat ca l-a interogat pe noul ministru de externe, Avigdor Lieberman (foto), timp de aproape opt ore, acesta fiind suspectat de mita si spalare de bani. "Avigdor Lieberman a fost chestionat timp de sapte ore si jumatate, fiind suspectat de urmatoarele:
Elena Udrea si Ioana Basescu si-ar putea afla, astazi, pedepsele in dosarul finantarii campaniei electorale a lui Traian Basescu din anul 2009.
Clubul Sportul Studentesc nu a virat la buget peste 6,2 milioane de lei, reprezentand contributiile personalului cu stopaj la sursa mai vechi de 30 de zile, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va sesiza organele de cercetare penala, fapta fiind considerata infractiune, anunta un comunicat al Fiscului.
Administratorii fondurilor de pensii private si agentii de marketing autorizati in sistemul pensiilor private au fost inclusi pe lista entitatilor care trebuie sa transmita autoritatilor raportari privind operatiunile suspecte de spalare de bani si finantarea actelor de terorism.Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza legislatia in domeniul prevenirii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. Incearca sa te limitezi la lucrurile de care ai nevoie si sa nu faci achizitii extravagante.
Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI pe care au dat-o jucatorilor, dupa 1-2 cu CFR! Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. S-a nascut pe vremea imparatilor Diocletian (284-305) si Maximian (286-305) in cetatea Patara din Asia Mica.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii. Funar a declarat ieri ca in organizatia judeteana vor avea loc alegeri in termen de doua-trei luni.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Prejudiciile aduse firmelor prin infractiuni economice s-au triplat in ultimii doi ani, ajungand la 5,7 miliarde de dolari, valoare de aproape trei ori mai mare decat cea din 2005, se arata in Studiul Global privind Infractionalitatea Economica realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC).
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persone pentru spalare de banii si coruptie Eva Kaili a fost suspendata din Parlamentul European si exclusa din Pasok Kaili nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentara, deoarece infractiunea de care a fost acuzata a fost constatata "in flagrant delict"
google-analytics.com