Cautare

5130 de rezultate pentru "feraru nicolae casino cluj spalare" (3.09 secunde)
Detailing interior Din pacate, o simpla spalare interioara nu ne scapa de problemele aparute iarna. ... Acest lucru nu se intampla la o spalare interioara banala, care doar face aspirare uscata.
Fostul patron al RAFO fusese arestat preventiv si, mai ales, dat pe toate posturile tv sub invinuirile de delapidare in forma calificata si spalare de bani.
Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persone pentru spalare de banii si coruptie Eva Kaili a fost suspendata din Parlamentul European si exclusa din Pasok Kaili nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentara, deoarece infractiunea de care a fost acuzata a fost constatata "in flagrant delict"
Potrivit DIICOT, membrii gruparii sunt acuzati de contrabanda, evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. ... Totodata, in dosar au fost puse sub invinuire si noua persoane juridice, societati comerciale, din judetele Iasi si Calarasi, pentru evaziune fiscala si spalare de bani.
Udrea este acuzata in acest dosar de instigrare la luare de mita si spalare de bani, in timp ce Ioana Basescu este acuzata de instigare la delapida si instigare la spalare de bani.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
Nicolae Dica a plecat de la FCSB dupa partida cu CFR Cluj iar Gigi Becali a contactat 3 antrenori pentru post. ... Ce spune Alexa despre negocierile cu FCSB Dan Alexa e unul dintre alesii pentru inlocuirea lui Nicolae Dica.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
google-analytics.com