Cautare

5130 de rezultate pentru "feraru nicolae casino cluj spalare" (8.39 secunde)
Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel. Au mai jucat: Musat, Bran, Popa, I.
NoName a revendicat atacul ca o riposta fata de sustinerea Ucrainei. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Macron are cel mai prost scor in sondaje de la criza vestelor galbene. Marcela Feraru, editor Aleph News, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Din cauza protestelor fata de legea pensiilor, transportul aerian e perturbat cateva zile. Marcela Feraru, editor corespondent in Franta, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Summitul Comunitatii Politice Europene s-a desfasurat la Chisinau Klaus Iohannis si Volodmir Zelenski au semnat un comunicat comun Marcela Feraru, jurnalist corespondent in Franta
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Politia israeliana a anuntat ca l-a interogat pe noul ministru de externe, Avigdor Lieberman (foto), timp de aproape opt ore, acesta fiind suspectat de mita si spalare de bani. ... mita, spalare de bani si abuz de incredere", a spus purtatorul de cuvant Micky Rosenfeld.
Potrivit reprezentantilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, institutia nu dispune de personalul necesar pentru a acoperi toate cazurile in materie de spalare a banilor.
Mai mult, ANAF spune ca patronul clubului Sportul Studentesc, Vasile ßiman, a imprumutat clubul de fotbal cu 6 milioane dolari, dar incepand cu 2000 nu figureaza inregistrat cu venituri impozabile declarate, ceea ce-l face susceptibil de spalare de bani.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
In categoria infractiunilor economice, specialistii PwC includ, printre altele, cazurile de spalare a banilor, coruptie, inselaciune, furt de bunuri din companie, piraterie, spionaj economic, raportari financiare incorecte. ... Fraudele contabile au fost raportate de 12% din firme, iar cazurile de spalare de bani de 4%.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
Administratorii fondurilor de pensii private si agentii de marketing autorizati in sistemul pensiilor private au fost inclusi pe lista entitatilor care trebuie sa transmita autoritatilor raportari privind operatiunile suspecte de spalare de bani si finantarea actelor de terorism.Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza legislatia in domeniul prevenirii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.
Cel mai dezamagitor exemplu il ofera de ceva timp Gica Popescu, acuzat oficial de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul transferurilor ilegale de fotbalisti. ... In prezent, Gica Popescu este cercetat de procurorii anticoruptie pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in mega-dosarul transferurilor de fotbalisti.
Guvernatorul Bancii Vaticanului, Ettore Gotti Tedeschi, este anchetat pentru spalare de bani, in cadrul unei anchete mai ample, au anuntat surse din politie citate de BBC.
In Bulgaria Zelmer s-a remarcat in anul precedent ca lider de piata pe categoria aspiratoare cu spalare, iar pentru 2011 compania isi propune consolidarea acestei pozitii precum si continuarea cresterii celorlalte categorii.
Sunt si alte tipuri de spalare a creierului mai putin evidente si care se petrec in fiecare zi. ... Sau chiar prietenii, care incearca sa-si manipuleze apropiatii pentru a reactiona intr-un fel anume, participa intr-un fel de spalare de creier.
• Traian Basescu a fost cercetat si intr-un dosar pentru spalare de bani, dar care a fost suspendat, dupa ce a devenit presedinte. ... Insa Sectia de urmarire penala a Parchetului general i-a dat NUP lui Basescu pentru acuzatiile de luare de mita si spalare de bani.
DE CE a luat Primaria aceasta decizie Primaria Sectorului 2 anunta ca va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11:00, proiectul pilot pentru Capitala de spalare mecanizata a strazilor si de parcare alternativa a autovehiculelor pe un sens de mers, in vederea curatarii eficiente a carosabilului.
google-analytics.com