Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (3.38 secunde)
Am reusit sa fotografiez zona Orizont, centrul comercial al orasului, timp de 12 luni. In fiecare luna, o noua fotografie care prezinta schimbarea de anotimp si poate schimbarea Calarasiului.
In aceasta seara, la Galeriile Orizont din Bucuresti, a avut loc vernisajul expozitiei sale retrospective de grafica satirica si caricatura â€" ANDO XXXX â€" ce a marcat 40 de ani de inspirata evolutie in domeniu.
Arunca-te in mare, ca in atatea dati, Facandu-i de se poate si mai adanc misterul, Iar cand corabii negre purtand singuratati, La orizont saruta cu panzele lor cerul, Inclina-ti fruntea pura spre tarmul care-l stii Vrajit de armonia atator poezii...
Expozitia DAIANA, LA DIFERITE VÂRSTE, FOTOGRAFIATA IN ACEEASI ROCHIE, a fost vernisata in 2003, la salonul de carte Bookarest si reluata in 2004, la Galeriile Orizont din Bucuresti, potrivit Wikipedia.
Este doar un pretext pentru o lupta politica fara orizont, care contribuie esential la lipsa de entuziasm pentru In 1918 Marea Unire n-a fost ceva spontan, o toana de moment, ci finalizarea unui proiect de aproape un secol, proiect potentat de anul revolutionar 1848 si urmarit atat de politicieni, cat si de intelectuali.
Tocmai asta m-a determinat sa reflectez, sa studiez, sa cunosc, pentru ca, prin psihoterapie sa le pot oferi un orizont de speranta.
Duminica â€" 12.08.2018 incepand cu ora 9.30 au loc spectacole stradale pe traseul Orizont, liceul Agricol, 5 Calarasi, piata mare, si parcul mare.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Asa cum in timpul verii un nor alb, aflat in armonie cu cerul si pamantul, pluteste liber pe cerul albastru de la un orizont la altul, urmand suflul atmosferei, in acelasi fel pelerinul se abandoneaza suflului unei vieti mai ample, care izvoraste din adancul fiintei sale si il duce dincolo de cele mai indepartate orizonturi, spre un tel care este deja prezent in el, dar care-i ramane inca ascuns vederii.
Maxim, in Orizont, nr. 6, 1979; - H. Candroveanu, in Saptamina, nr. 451,1979; - M. Vasile, in Luceafarul, nr. 8,1979;
Am avut o expozitie de grup la Galeria Orizont, cu cei de la licenta si am avut ca tema Memorii si amintiri, unde am executat trei lucrari in forma de plic imbinate cu multe elemente artistice si chestii care duceau spre timp, amprenta timpului, scrisori, mesaje, ochelari vechi.
Rapoartele sugereaza ca sferele luminoase galbene se ridica aparent de dincolo de orizont, pe partea chineza a granitei si traverseaza cerul foarte incet, timp de trei la cinci ore, inainte sa dispara.
Cei care sunt in cautarea unui loc de munca au sanse reale de a dobandi un loc de munca, iar daca aveti propria afacere, noi contracte se vor ivi la orizont.
La orizont insa se iveste o aventura amoroasa si plina de invataminte. Nu sunteti niciodata expert in dragoste, nu-i asa?
Cei care mai au un orizont al existentei zic nu proiectului. Cred ca Romania pitoreasca trebuie pastrata asa cum am primit-o de la strabunii nostri, intacta.
Astfel de semnalari erau foarte frecvente la inceputul serii din partea pilotilor comerciali care zburau de la est la vest. Soarele era atunci destul de jos la orizont, iar aparatele lor "in umbra".
Din pacate pentru noi, toti, lucrurile se rezuma la o lupta pentru putere lipsita de orizont, din care lipsesc oamenii, cu nevoile si asteptarile lor.
Traim in epoca formelor fara fond, si a lipsei de orizont, de proiect. Da, SUA anilor 60 (momentul ei de glorie!) au inspirat o lume intreaga, pentru ca America era vie, credea in ceva, era sincera.
Se pare ca totul va surade acum, cand la orizont se iveste afacerea vietii dumneavoastra. Semnarea actelor oficiale nu intarzie si nici rasplata baneasca nu se lasa mai prejos.
zambesianus, nu poate merge in linie dreapta in noptile in care Calea Lactee e dincolo de orizont. Aceste rezultate, privite laolalta, sugereaza ca, intr-adevar, acesti gandaci folosesc Calea Lactee ca reper navigational.
google-analytics.com