Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (3.66 secunde)
Orizont inchis. Cu zabrele. Mai mult decat este acum nu va fi niciodata. Si mai are putin, extrem de putin timp.
Nu am timp si ma enervez brusc atunci cand ma gandesc la unii iresponsabili din fruntea partidului care ne-au adus unde suntem acum. Adica nicaieri, chiar mai rau decat nicaieri, fara niciun orizont si viitor!
Raportat la acest orizont de asteptare, prezenta este foarte slaba. - Considerati ca a fost o idee buna ca si primarii sa fie alesi intr-un singur tur?
Pentru ca domnul Basescu a avut grija sa-si construiasca in ani si ani de zile un orizont de asteptare, pentru electorat, pentru public, bazat pe principiul lui Lenin:
Pentru a incheia acest tur de orizont, sa mai consemnam ca, prin intermediul ICR, al unei parti a Ministerului de Externe, infiltrata masiv in 1990 cu ofiteri acoperiti, si al Serviciului de Informatii Externe, care deseori confunda diplomatia de la Bucuresti cu una dintre unitatile sale acoperite, a fost cumparata, treptat, bunavointa unor ziaristi straini.
Romania este capabila sa adopte o strategie pe termen mediu (2020) si lung (2030) care sa cuprinda masuri de restructurare si politici orizontale care se aplica intr-un orizont mare de timp (in domeniul funciar, fiscal, socio-profesional, organizarii teritoriului rural si a serviciilor pentru populatia rurala) și politicile sectoriale (cereale, lapte, carne, legume-fructe, viticultura etc.) a caror perioada de derulare se poate suprapune cu cea a programului de dezvoltare rurala (2014-2020) prin care se poate aloca sprijin si finanta investitiile necesare.
Eu sunt impacat pe acest colegiu ca, dupa ce va fi ales din nou, veti avea un senator inteligent, ceea ce nu e putin lucru sau foarte frecvent, veti avea un om care are nu numai o pregatire profesionala solida, ci si un orizont cultural semnificativ, si asta chiar e un lucru rar.
Decizia propusa initial arunca Romania intr-o zona gri, sau mai degraba pe orbita Moscovei. Cu o economie la pamant si fara niciun orizont de asteptare, singura sansa era integrarea europeana.
Noua generatie nu poate identifica un orizont de la care Romania va fi solutia si nu mersul in strainatate • Acest ob.
Miscarea Populara s-a nascut in deplin ridicol, si a murit imediat dupa nastere, alta constructie "de dreapta" nu se vede la orizont, si daca nu trag toti la vasle si nu dau apa cu canciocul, se duce dracului sandramaua cat ai zice "udrea"!
Nu se va mai rezuma "politica" la o ordinara si lipsita de orizont lupta pentru putere? Despre criza din PNL?
Agentia lucreaza pe un lung orizont de timp, mai precis pana in anul 2020. Aceasta strategie pentru romi reprezinta mai mult decat un simplu plan de actiune, gandit de sus in jos.
Principala tema abordata in cadrul intrevederilor cu oficialii canadieni se refera la eliminarea, intr-un orizont de timp cat mai apropiat, a obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Canada.
Bancile nu au reusit sa puna in functiune un orizont in care romanul sa se inscrie cu asigurari de viata, fonduri private de pensii, fonduri mutuale diversificate.
“O data cu intrarea in tara a unor insemnate fonduri, fie speculative, fie cu un orizont de investire mai lung, acestea vor fi utilizate pentru realizarea a numeroase plasamente si, mai devreme sau mai tarziu, vor fi schimbate in modeda nationala sau vor parasi tara.
Calculatoare de buzunar Pietele sunt in forfota la ora asta, cand leul cel nou se vede deja la “orizont“.
Noi probleme la orizont Industria filmelor foto nu se lupta numai cu aparatele digitale, iar faptul ca aceste aparate nu functioneaza cu pelicula nu este decat una dintre probleme.
„in conditiile in care banca centrala refuza sa sterilizeze excesul de lei din piata considerind ca una dintre sursele importante ale acestui surplus il reprezinta capitalurile speculative, putem presupune ca dobinzile vor ramine la acest nivel real negativ - in majoritatea cazurilor - pe orizont mediu de timp.
Banca centrala considera ca obiectivele avute in vedere la adoptarea masurilor au fost atinse si ca riscurile care se conturau la orizont incep sa se atenueze.
Un tur de orizont prin pietele si magazinele de profil din Constanta ne duce insa la o concluzie dureroasa: este din ce in ce mai evident ca pomul de Craciun devine un lux pe care putini si-l mai pot permite.
google-analytics.com