Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (6.07 secunde)
La sectiunea a€žForum" apar comentarii la un articol intitulat a€žAnticipate la orizont", comentarii ce cuprind si referiri la declaratiile deputatului Bogdan Ciuca.
Reactiile la ultima sedinta a Consiliului Judetului nu au incetat sa apara, declaratiile taioase fiind scoase la orizont si de parlamentari.
Pe de alta parte, AP s-a aratat ingrijorata "de faptul ca un numar crescand de formatii politice recente, lipsite de legitimitate doctrinara sau politica, isi proclama demagogic apartenenta la curentul politic popular european, si considera ca aceasta situatie duce inevitabil la demonetizarea conceptelor politice ale miscarilor autentic populare in sens european si la alunecarea catre un populism fara orizont".
Noi replici se intrevad la orizont pentru proxima sedinta in plen a Consiliului Judetului.
"PD si-a definitivat strategia postaderare cu orizont anul 2020, pe doua cicluri bugetare care coincid cu ciclurile bugetare ale UE.
Vrem sa dam un orizont de speranta celor aflati intr-o astfel de situatie disperata", a declarat Bogdan Ciuca.
Teodor Melescanu a adaugat ca perspectivele sunt foarte bune si si-a exprimat increderea ca, "la un orizont de timp de unul-doi ani", acest proces va incepe pe masura ce si armata irakiana si fortele de securitate irakiene preiau tot mai mult din sarcinile directe de asigurare a securitatii pe care, la momentul acesta, le fac militarii din coalitia multinationala sau din misiunile sub egida NATO sau ONU.
Singurele lucruri care au aparut la orizont au fost reprezentate de alianta conservatorilor cu social-democratii si de o serie de proiecte care incearca sa ia pentru a nu stiu cata oara, ochii electoratului.
In realitate, Basescu va trebui, la modul cel mai pragmatic cu putinta, sa isi analizeze viitorul politic si felul cum va putea sa minimalizeze necazurile care se intrezaresc la orizont in ceea ce il priveste.
Deci, lasa-ne, dispari, du-te sa nu te mai vedem in fata ochilor si eventual sa nu ne aducem aminte ca existi! Draga Mircea, Ai venit la putere in PSD pe un urias orizont de speranta.
Decuplarea de valoarea salariului mediu brut pe economie va duce, intr-un orizont de timp nu prea indepartat, accelerat si de recesiunea economica, ca valoarea punctului de pensie sa fie sub 30% din salariul mediu pe economie.Guvernantii uita ca pensia este un drept al cetateanului care a contribuit ani de zile la sistemul de pensii, nu o pomana sau un ajutor de stat.In ceea ce priveste pensiile speciale, reamintim ca PNL a depus o initiativa legislativa pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor inca din luna octombrie a anului trecut.Avand in vedere faptul ca PNL:• nu este de acord cu noua formula de calcul a punctului de pensie si sustine mentinerea valorii acestuia la 45% din salariul mediu brut pe economie;• respinge introducerea intr-un timp atat de scurt a egalizarii varstei de pensionare;• nu este deacord cu plafonul impus la 5 salarii medii pentru calcularea pensiei, incalcandu-se grav principiul contributivitatii si considera ca este un drept al persoanei care a cotizat la sistemul de asigurari sociale sa primeasca o pensie conform contributiei platite;• a solicitat initierea de catre Guvern a unei dezbateri publice serioase pentru a rezulta o lege corecta, care sa porneasca de la principiul contractului intre stat si cetatean;Hotaraste:• formularea unor amendamente de fond si de forma la Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii, in vederea corectarii si aducerii in legalitate a prevederilor acestui act normativ;• contestarea la Curtea Constitutionala a Proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii, in situatia in care acesta va fi adoptat in forma promovata de guvern;• depunerea unei motiuni simple, de natura sa sanctioneze abuzurile Guvernului asupra drepturilor pensionarilor si a tuturor cetatenilor Romaniei.Biroul de presa al deputatului Florin Turcanu
Emil Boc vrea sa ne trimita direct in capitalism, in timp ce restul lumii civilizate incepe sa-l cam lase in urma, constienta de umbra Chinei, de planurile americane de cucerire a spatiului martian intr-un orizont indeajuns de apropiat sau de tonul folosit in conversatiile cu gigantii gazului, fara de care, deh, e cam greu...
O legatura cu PUNR exista si in faptul ca partidul se bazeaza pe militarii pensionari, care conserva in cel mai inalt grad tipul acesta de patriotism desuet si lipsit de orice orizont creator.
O idee care ar trebui sa procupe mai ales PSD, partid unde nu prea se intrevede la orizont, deocamdata, nicio candidatura cu greutate.
Avem la orizont si alegerile anticipate din tara vecina, deci, probabil ca exista o anxietate fata de ceea ce probabil la Moscova este privit ca risc ca Republica Moldova sa devina prea apropiata de UE", a enumerat ministrul cateva dintre motivele pentru care Rusia ar fi preocupata de situatia din Republica Moldova.
La orizont trebuie sa apara alta generatie de lideri. Unii necompromisi, competenti, nemanipulabili, capabili sa isi subordoneze propriile interese prezentului si viitorului Romaniei.
se inscrie in seria reactiilor inca blande in fata catastrofei ce se contureaza la orizont. Tom Gallagher este politolog britanic.
Mai interesant, insa, se aude ca, in ultima vreme, pe la biroul din Atena 11 al fostului presedinte au inceput sa vina o droaie de lideri din tara, in pelerinaj, ca sa se planga de lipsa de orizont a partidului etc.
Pentru presedinte, ideea cu referendumul e un fel de hopa-mitica pe care il scoti din buzunar cand iti convine si il pitesti iute cand se aduna nori negri la orizont.
Ceea ce spun, fara nici o placere, e ca n-a fost deloc la inaltimea ambitiilor lui. Iar ceea ce se contureaza la orizont nu face decit sa ma convinga ca sintem o tara fara noroc...
google-analytics.com