Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (4.02 secunde)
Jividen spune ca intalnirea a durat cinci minute, terminandu-se cand OZN-ul rosu s-a indepartat cu o viteza foarte mare, disparand dincolo de orizont in directia New Orleans.
una cea cu baze subterane OZN, alta cu un radar care vede dincolo de orizont, o a treia un sistem de tip HAARP, proiect care inca este clasificat".
apoi, brusc si fara zgomot, a accelerat spre orizont cu o viteza extraordinara si s-a facut nevazut. Alte doua tari care i-au atras atentia lui Heseltine au fost Statele Unite si Belgia.
Obiectul s-a ridicat apoi deasupra solului foarte incet, pana la varfurile copacilor, si a disparut spre orizont intr-o clipa. Doua zile mai tarziu, a venit inapoi.
Cand soarele coboara sub orizont, un avion de pasageri tipic va fi in intuneric, dar avionul U-2, aflat la mai mult de 18.000 de metri, poate prinde inca o licarire de lumina.
Transcendentul se pierde in spatele unui orizont de mezeluri." Valeriu Butulescu • "Bradul perfect pentru Craciun? Toti brazii de Craciun sunt perfecti!" Charles Dickens • "Mos Craciun are o idee buna:
Ca piloti, cunoastem bine ce forma, consistenta, dinamica au norii, in functie de altitudinea la care se afla (...) n-au lasat nicio dara in urma, nici de lumina, nici de condensare, parca erau taiate cu briciul (...) "tuburile" au disparut la orizont, undeva spre est de Tulcea.
oriunde, oricand, oricum - Pacea, daca va fi realizata la un moment dat, asa cum s-a mai intamplat in diverse perioade mai scurte sau mai lungi de timp, de-a lungul veacurilor, in conditiile actuale, ale expansiunii teroriste si incremenirii in proiect a marilor decidenti ai lumii, impune un orizont de asteptare destul de lung.
Pe 27 decembrie 1967, pe la ora 21:00, doua persoane rulau intr-un camion, pe un drum laturalnic, atunci cand au zarit trei lumini la orizont.
Una dintre martore a vazut pata circulara rosie disparand dincolo de orizont iar apoi revenind si reluand acest spectacol halucinant.
Am vazut un corp oval, cu marimea aparenta a unui avion de vanatoare MiG-21, privit de la 3-4000 de metri - deci 4 miimi - zburand paralel cu coama unui acoperis, perfect rectiliniu, parcurgand in 45-50 secunde 50-60 de grade de orizont si disparand dincolo de crengile salcamilor dintre blocuri.
Subiectul dosarului este AERONAVE MILITARE NECONVENTIONALE. Un fisier din 1966 descrie un fenomen neobisnuit observat la orizont, la frontiera dintre Iran si fosta Uniune Sovietica.
- Am vazut la orizont un obiect foarte ciudat care zbura dinspre nord-vest, de-a lungul autostrazii 90. Mergea destul de repede.
apoi, brusc si fara zgomot, a accelerat spre orizont cu o viteza extraordinara si s-a facut nevazut. - Alte 2 tari care i-au atras atentia lui Heseltine au fost Statele Unite si Belgia.
una cea cu baze subterane OZN, alta cu un radar care vede dincolo de orizont, o a treia un sistem de tip HAARP.
Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase.
E nevoie de o revizuire rapida a unor planuri pe care le-ai cladit pana aici sau o analiza retrospectiva a unor pasi parcursi, pentru ca sigur exista si o alta perspectiva, care se contureaza azi din ce in ce mai clar la orizont.
Ce zi frumoasa se anunta la orizont, in care bucuria, buna dispozitie, distractia sunt la ele acasa. Inconjoara-te de oameni veseli si optimisti care te vor atrage in bucuria lor, intr-o actiune colectiva de-a dreptul amuzanta.
Are 5 mp,este la scara 1/100 si se afla expusa in sala mare a telecabinei ce urca Tampa, la complexul hotelier Orizont.
Abia Revolutia franceza de la 1789 avea sa aduca evreimii europene un orizont de speranta prin declansarea unui proces de emancipare civica, sub iradiatia ideilor Iluminismului si a idealurilor de libertate, egalitate si fraternitate umana, a principiilor indestructibile ale ratiunii si viziunii universalist cosmopolite.
google-analytics.com