Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (3.68 secunde)
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Economisiti energia! ... Daca socotelile astea se potrivesc cu realitatea si intr-adevar in directia asta aluneca rogojina, atunci ne asteapta vremuri vesele si muste pe tavan.
in 2005 inflatia va fi mai mica decit in 2004, dar pentru acest lucru avem nevoie de un deficit bugetar foarte strins, astfel incit acesta sa nu alimenteze procesul inflationist. ... Referindu-se la eliminarea barierelor in calea mediului de afaceri, Vosganian a mentionat coruptia, taxele nefiscale, comportamentul abuziv al statului.
Pentru aceasta, BRM "a depus la 18 ianuarie 2007, la Autoritatea Nationala de Reglementare in dome-niul Energiei (ANRE), solicitarea de a deveni operator pe piata de energie electrica", ne-a declarat Mircea Filipoiu, presedintele institutiei.
BRM a primit deja in acest sens un ordin de cumparare pentru 10 MWh in banda de energie electrica, ordin la care se asteapta contraoferte.
Preturile din contractele bilaterale incheiate dupa 23 februarie, cand intra in vigoare noua lege a energiei electrice, vor fi facute publice, a declarat ieri ministrul Economiei, Varujan Vosganian.
Anul 2008 este programat sa fie pentru energia romaneasca unul in care capitalul privat sa intre cat mai mult in companiile detinute de stat, in special in cele de productie de electricitate.
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
Statul va acorda, in perioada 2008-2010, aproximativ 500 de milioane de euro firmelor care investesc in centrale de producere a energiei din surse alternative, suma alocata pentru acest an, prin sistemul certificatelor verzi, fiind de 130 de milioane de euro.
Este intrebarea la care consilierii locali va trebui sa dea un raspuns in cel mai scurt timp, acestia urmand sa decida daca vom plati mai mult pentru cele doua utilitati ca urmare a majorarii pretului energiei termice.
Biocombustibilii au cauzat si continua sa cauzeze majorarea preturilor la alimente, la nivel mondial, cu 75%, din 2002 pana in prezent.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei(ANRE) intentioneaza sa introduca licitatii pentru alegerea furnizorilor de electricitate care sa alimenteze consumatorii casnici, pentru a stimula competitia, a declarat presedintele interimar Nicolae Opris.
In cadrul unei conferinte de presa despre combaterea efectelor secetei din Romania, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca in ultimele cinci luni suprafata irigabila a crescut de la 60.000 de hectare la 563.000 hectare, urmand ca prin decizia de astazi a Guvernului aceasta sa ajunga la 763.000 hectare.
Complexurile Energetice (CE) Rovinari si Turceni au obtinut in prima parte a anului profituri mai mici de cateva sute de ori raportat la bilantul pe prima parte a anului 2008, inainte de inceperea crizei economice.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Seara de miercuri, 15 mai, va ramane pentru totdeauna in memoria a 45.000 de spectatori: ... Experienta Depeche Mode se traieste, iar miile de fani prezenti aseara pe Arena Nationala au simtit pe deplin ce inseamna muzica, energia si valoarea unei adevarate legende!
In deschiderea concertului legendarului saxofonist KENNY GARRETT, ce va avea loc in data de 23 februarie, la Sala Radio din Bucuresti, va canta trupa Ethnotic Project, un proiect inedit, ce imbina folclorul romanesc cu sonoritati de jazz.
Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr.
40 Lei ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr.
google-analytics.com