Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (3.10 secunde)
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Sper ca pe 12 octombrie doamna Merkel sa viziteze Romania.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Imi doresc ca in 2014 eu sa fiu mult mai bun;
Proiectul de modificare a Legii energiei cuprinde masuri de stimulare a productiei in sistem de cogenerare (electricitate si energie termica) si a celei obtinute din surse regenerabile, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris.
Referitor la statistica Eurostat privind preturile la energie electrica practicate in Europa, Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei ne-a comunicat ca raportul a fost publicat in luna februarie si contine informatii referitoare la tarifele in vigoare la data de 1 iulie 2005.
"Suntem interesati de costul energiei, mai ales in ultimii ani cand preturile utilitatilor au crescut foarte mult", a declarat in deschiderea manifestarii, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedintele institutiei camerale constantene.
Punerea in functiune a reactorului 2 de la Centrala Nuclearelectrica (CNE) Cernavoda a mentinut pretul energiei electrice, a declarat vineri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, in cadrul unui seminar pe teme economice."Reactorul 2 de la Cernavoda a permis mentinerea pretul energiei electrice.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Reteta CEZ de cumulare a facturilor de curent cu taxa radio-TV este aplicata de toti furnizorii de energie electrica din Romania. Asa dupa cum am aratat in numarul GdS din 15 februarie ("Taxa radio-TV, intre santaj si legalitate"), cumularea celor doua facturi nu este legala.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
Legendarul saxofonist KENNY GARRETT revine pentru al treilea an consecutiv in Romania si ne prezinta, ca o invitatie, recentul sau album, Do Your Dance. ... Evenimentul va avea loc in data de 23 februarie, de la ora 20.00.
ROI vine de la albine, comunitate, vibratie, iar aici femeile si energia lor au un rol foarte important. Iar energia noastra, a femeilor, depinde mult de ceea ce se intampla in viata noastra intima.
Bucurestenii cu repartitoare de costuri de caldura au consumat in sezonul rece cu peste 34% mai putin decat cei fara repartitoare, conform unui raport comparativ realizat de RADET pe perioada octombrie 2013 - aprilie 2014.
Producatorii de energie din surse regenerabile sunt extrem de interesati sa isi dezvolte business-uri in Romania. ... Acestea au fost concluziile conferintei "Energia regerabila, solutia antisaracie si sansa pentru independenta" organizate de Antena 3, prin platforma Romania Inteligenta.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Fostul secretar de stat in MEC Ionel Mantog il acuza, in fata Comisiei parlamentare de ancheta, pe fostul ministru Codrut Seres, sustinand ca vrea sa-l scoata "tap ispasitor" in scandalul "pietei energetice".
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
google-analytics.com