Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (4.60 secunde)
Nu vorbim de o viata vesnica intr-un timp vesnic, ci in afara timpului. ... Prin urmare, energia nu poate fi nici creata, nici distrusa, doar transformata, conform primei legi a termodinamicii.
Cand insa raul ne este servit in doze mici, nu-l luam in seama sau il observam, dar alungam gandul care ne spune: ... Toata energia ei a fost consumata in procesul de adaptare la mediul tot mai agresiv.
Bazat pe numerologie si pe radiația activa corespondenta cu planetele sistemului solar, horoscopul alchimic iti permite sa afli care este metalul destinului tau, cum poți evita probleme serioase in anul 2019 sau cum iți poți spori sansele in afaceri, dragoste, familie ori cariera.
Cu aceasta ocazie, presedintele Basescu a prezentat pozitia Romaniei fata de fenomenul incalzirii globale, studiile aratand ca sudul Dobrogei si Baraganul sunt in pericol de desertificare. Seful statului roman a precizat ca UE si-a stabilit in aceasta privinta niste obiective pentru 2020.
Administratia Nationala de Meteorologie a finalizat harta care indica locatiile propice amplasarii de centrale pentru producerea energiei eoliene, astfel de zone fiind identificate pe intreg teritoriul tarii, nu numai in Dobrogea, a declarat ministrul Mediului Attila Korodi.
Romania are ca obiectiv 2032 pentru a-si inverzi sursele de energie. Una dintre acestea este cea eoliana. Avem deja cel mai mare parc cu turbine propulsate de vant, detinut de CEZ, in Dobrogea, la Fantanele-Cogealac.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Administratia Fondului pentru Mediu a prelungit pana azi, 29 decembrie, perioada de analiza a dosarelor depuse de operatorii economici pentru a intra in programul "Casa verde". Termenul a fost prelungit din cauza numarului foarte mare de dosare inregistrate, in raport cu numarul angajatilor.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina:
Un responsabil al CEZ Romania, societatea care administreaza fosta Electrica Oltenia, acuza statul ca nu poate reglementa piata energiei electrice si se plange de jocurile de interese care stau in spatele contractelor de energie.
Romania are trei mari axe de politica externa:
Daca batalia pentru Anglia in 1940 a fost pentru controlul spatiului aerian, batalia pentru Romania in 2006 se da pentru controlul energiei.
Alaturi de presedintele Senatului au fost ministrul Theodor Paleologu, ambasadorul Romaniei in Regatul Belgiei Ovidiu Dranga, senatorii Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa, Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD-PC, Vasile Pintilie (PD-L si Grup prietenie),Varujan Vosganian (PNL), presedintele Comisiei economice, industrii si servicii, Attila Verestoy (UDMR) si Ion Mang (PSD si Presedinte Grup prietenie Romania-Belgia).
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva: ... Va prezentam in continuare textul alocutiunii:
ßi asta pentru ca in forma actuala legea creeaza o discriminare intre oamenii de afaceri romani si cei straini, deoarece criteriile de selectie a companiilor exclud din start capitalul romanesc",a declarat ieri Florin Pogonaru (foto), presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR).
Resursele de energie alternativa abunda in tara noastra. Centrale eoliene in Delta, panouri solare in Dobrogea si minihidrocentrale in zona Carpatilor sunt doar cateva dintre variantele prin care Romania ar putea produce energie mai ieftina si fara sa polueze mediul inconjurator.
Firmele de confectii care lucreaza în sistem lohn încep sa-si închida portile în Craiova. Unele se relocheaza în tari unde forta de munca este ieftina.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
google-analytics.com