Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (4.58 secunde)
"O noua ajustare a pretului platit de populatie la energia electrica va avea loc la 1 ianuarie 2008, dar inca nu stim daca va fi in urcare sau in scadere", a spus Opris.Tarifele la energia electrica furnizata consumatorilor captivi, categorie care include populatia si micii consumatori industriali, sunt evaluate de regula de doua ori pe an de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Demn de remarcat este faptul ca si Parlamentul European a lansat recent o campanie de folosire rationala a resurselor energetice, in vederea combaterii fenomenului de incalzire globala. In prezent, familiile folosesc 25% din energia UE.
"Principalele cauze ale scumpirii alimentelor sunt deprecierea leului din ultima perioada, dar si costurile majorate la energia electrica si gaze naturale", se arata intr-un comunicat al Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara (FSIA). In aceasta luna vanzarile la alimentele de baza scad, astfel incat preturile alimentelor nu pot fi majorate.
Productia industriala a crescut cu 7,3% in perioada ianuarie-aprilie, comparativ cu primele patru luni din 2007, evolutia fiind sustinuta de energia electrica si termica, gaze si apa, precum si de industria prelucratoare, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Specialistii sustin ca vom cheltui mai mult pentru energia termica, dar si pentru tigari.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Cea mai mare parte a anului, in perioada de primavara - toamna, iti poti prepara singur apa calda menajera.
Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Targu Jiu nu-l retine in lot pe interul stanga de 21 de ani, Andrei Vlad, aflat in probe, jucator ce a evoluat in Liga a II-a din Franta in ultimele doua sezoane.
Interul echipei Energia Pandurii Targu Jiu, Mihai Paius, s-a alaturat colegilor la antrenamente, insa situatia sa medicala nu s-a schimbat foarte mult. Paius are in continuare probleme la umar. ... Cartilajul ramane rupt, e o instabilitate articulara, se poate lucra in continuare. ... Dar nu vreau sa-mi pun in pericol umarul.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
Cu gandul la disputa de maine, cu Benfica Lisabona, din optimile Cupei Cupelor, Energia Pandurii Targu Jiu s-a menajat la Timisoara, unde Universitatea Poli Municipal s-a impus lejer, scor 32-28, joc in devans din etapa a 15-a a Ligii Nationale de handbal masculin.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Energia Pandurii Targu Jiu nu a avut replica pe terenul formatiei "U" Transilvania Cluj, scor 24-32, in etapa a 20-a a Ligii Nationale de handbal masculin. ... Gazdele au condus in permanenta, ajutate si de interventiile excelente ale portarului Tudor Stanescu.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Energia Pandurii Targu Jiu joaca astazi, de la ora 18.00, la Chiajna, cu ultima clasata, Steaua Bucuresti.
Festivalul va avea loc in Bucuresti, sambata, 20 iunie, si va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica. ... Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale!
Navele extraterestre folosesc Soarele precum o poarta interstelara Navele extraterestre folosesc Soarele ca un portal pentru a se teleporta in diverse locuri din Univers. ... Cercetatorul elvetian crede ca petele negre sunt de fapt niste gauri negre, de diferite dimensiuni, care in anumite conditii formeaza vortexuri.
Dupa cum v-am promis in articolul anterior, vom vedea acum ce efect au energiile dezordinii si lipsei de curatenie asupra noastra si ce rezultate vom avea daca le vom reduce, mai intai, si apoi elimina complet din viata noastra.
Big Bang-ul, o Teorie Paradoxala a Genezei Universului Am scris in cateva randuri, chiar in aceasta pagina, ca unele teorii legate de nasterea Universului, de forma lui si chiar de celebrele "gauri negre" sunt teorii vechi care ar trebui revizuite pentru ca sunt multe teorii mai noi care le infirma.
Energia si vigilenta mentala va ajuta sa progresati in tot ce faceti. Sunteti in armonie cu toata lumea si parca vi se deschide o usa ce pana acum se incapatana sa stea bine zavorata. Nimeni si nimic nu va sta in cale atunci cand va puneti ceva in gand.
google-analytics.com