Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (3.96 secunde)
Unitatea a fost infiintata in 2004 si are o capacitate de 45 de paturi. ... "In 2004, cand centrul a fost preluat de la autoritatea locala, aici nu exista curent, incalzire, iar grupurile sociale nu puteau fi folosite", a spus Aurora Kalman, directorul centrului.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Divizionara A de baschet masculin Energia Rovinari a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a se impune pe terenul penultimei clasate, BC "Perla Harghitei"
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I puteti achizitiona orgonite.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
L-am cunoscut pe fizicianul Ancu Dinca in urma cu cativa ani. ... Avea in curte o centrala eoliana, cultiva rosii si alte legume, iar casa era incalzita cu o centrala solara.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Energia eoliana sau solara nu inseamna doar un mediu mai curat. ... 79% dintre angajatorii din UE au dificultati in gasirea muncitorilor.
Electrocasnicele comercializate in Romania consuma mai multa energie decat clasele de consum in care sunt incadrate de producatori sau importatori. Romania nu are un laborator acreditat in care sa verifice aparatele energofage.
Grupul ungar MOL ar putea sa-si alimenteze statiile de carburanti din Romania cu energie electrica obtinuta din surse eoliene si solare, avand in derulare un astfel de experiment in Ungaria, au declarat, marti, reprezentantii companiei.
Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Municipiul Mangalia au fost convocati luni, 11 septembrie, la Centrul Cultural "Euxin", in cadrul unei dezbateri publice pe marginea stabilirii noului pret local al energiei termice, facturate populatiei.
Energia poate deveni o problema pentru romani daca nu se eficientizeaza consumul si nu se fac investitiile care trebuie in acest domeniu, sunt de parere analistii din domeniu, care au atras atentia la un seminar ca toate costurile cu energia vor creste, ceea ce va avea un impact major asupra veniturilor cetatenilor.
Energia geotermala reprezinta caldura continuta in fluidele si rocile subterane. Este nepoluanta, regenerabila si poate fi folosita in scopuri diverse: ... Rezervoarele geotermale, care se gasesc la cativa kilometri in adancul scoartei terestre, pot fi folosite pentru incalzire directa, aplicatii care poarta numele de utilizare directa a energiei geotermale.
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune.
Producerea de energie electrica pe baza de carbune devine prioritara in Europa, tarile din UE schimbandu-si complet optica de acum cinci ani, cand se mergea pe inchiderea minelor si a termocentralelor.
din ultimii 20 sI nu se datoreaza doar conditiilor climaterice, ci sI cresterii mecanizarii in agricultura sI a suprafetelor de teren compacte.
Dar, daca cei care il ridiculizeaza pe Geoana ar citi cartile si articolele aparute in presa, pe aceasta tema, si ar viziona emisiunile tv ar intelege despre ce este vorba.
Din prima zi a anului viitor vom scoate mai multi bani din buzunare atat pentru energia electrica consumata, cat si pentru gaze. ... Cresterea preturilor celor doua utilitati se va regasi practic in toate produsele, atat alimentare, cat si nealimentare.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com