Cautare

21138 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (3.42 secunde)
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Al treilea joc al disputei din play-off-ul Diviziei A de baschet masculin dintre Energia si Gaz Metan a fost controlat in totalitate de gorjeni. ... Victoria i-a fost dedicata lui Viorel Mocanu, care si-a serbat aniversarea chiar in ziua jocului.
Proiectul energetic ce va fi dezvoltat de CEZ, de 600 MW, in Romania va fi cel mai mare parc eolian compact din Europa, potrivit reprezentantilor CEZ Romania.
"Avantajele Romaniei sunt energia si agricultura. ... Omul de afaceri Jean Valvis a declarat, la emisiunea "100%", ca in Romania nu exista o strategie prin care sa se aplice prioritar acele masuri prin care s-ar putea valorifica avantajele pe care tara noastra le are comparativ cu alte state din Europa.
Construirea gazoductului Nabucco va fi inclusa in lista de prioritati a Uniunii Europene. Aceasta arata ca Uniunea Europeana ia in serios problema energetica.
De la 1 aprilie vom plati cu pana la 4% mai mult pentru energia electrica, potrivit presedintelui ANRE, Nicolae Opris.
Deputatul liberal, Florin Turcanu are in vedere dezvoltarea unei afaceri in domeniul energiei electrice. Demnitarul vrea sa construiasca o centrala eoliana la ferma sa din Sulita, pentru a obtine energia necesara functionarii aparatelor, cum ar fi racitoarele de lapte.
Criza energetica se accentueaza in Europa. Romania produce in acest an la fel de multa energie eoliana si solara ca in 2014. Alte tari si-au crescut productia de energie verde in acet timp de pana la 6 ori.
Echipa de baschet masculin Energia Rovinari isi reia astazi pregatirile in vederea startului returului sezonului regulat al Diviziei A, cu doua "achizitii" in lot.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori: 400 Energia:
Persoanele fizice si asociatiile de proprietari pot beneficia de finantari pentru inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energia solara, energia eoliana si energia geotermala, se arata intr-un comunicat al Administratiei Fondului pentru Mediu.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Culoarea este dispusa neuniform in masa mineralului, astfel apar dungi de nuante mai inchise. Factori determinanti ai culorii sunt realizate prin prezenta ionilor de Fe asezati in structura atomica a retelei tetraedrice. ... Ametistele se pot transforma prin supunere la radiatie in cristale incolore.
Oystein Hovdkinn, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, evalueaza pozitiv relatiile economice dintre Norvegia si Romania. In prezent, sunt peste cincizeci de companii norvegiene care desfasoara activitati in Romania.
Agricultura si energia reprezinta motoarele de dezvoltare ale Romaniei Premierul Victor Ponta a declarat sambata, fiind prezent la Targul Indagro, ca agricultura si energia reprezinta cu adevarat o sansa "foarte mare" pentru Romania, fiind in opinia lui motoarele de dezvoltare ale tarii.
In zonele Fantanele si Cogealac din judetul Constanta, la aproape 17 km de tarmul Marii Negre, va incepe, in cursul acestei luni, constructia celui mai mare parc eolian pe uscat din Europa, conform unui comunicat remis presei de CEZ.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Pretul petrolului creste pe zi ce trece, iar energia electrica devine un lux (necesar!) pentru romani.
Energia Pandurii Targu Jiu a invins, in deplasare, echipa Dinamo Municipal Calarasi, scor 35-29 (15-14), intr-un joc din penultima etapa a turului Ligii Nationale de handbal masculin. Disputa a fost echilibrata, cele doua formatii succedandu-se la conducere pana in ultimul sfert.
Energia Rovinari - "U" Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Energia a obtinut a doua victorie stagionala in fata campioanei en-titre "U" ... In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89.
google-analytics.com