Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (4.38 secunde)
Doar 20% din banii alocati pentru proiectele de infrastructura rutiera in perioada 2007-2008, respectiv un miliard de euro, au fost folositi pentru constructia efectiva de drumuri si autostrazi, a declarat ieri, 12 mai, directorul Directiei de Infrastructura si Concesiuni din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Adrian Ionescu.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
'In urmatoarele doua decenii, China va devansa Statele Unite si va deveni cea mai mare putere economica a lumii. Din pacate, Romania nu a gasit solutia pentru a atrage investitiile chineze si nici pentru a-si vinde marfa pe cea mai mare piata din Asia.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Adevarul Holding a renuntat la mare parte dintre angajatii de la marketing si IT. ... Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma:
Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada. ... Jandarmeria sustine ca manifestatia de sambata seara de la Universitate a degenerat in momentul in care au aparut reprezentantii galeriilor lui Dinamo si Steaua.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic. Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului.
Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. ... "Sa fiu casatorita cu Marian e o fericire de nedescris in cuvinte si asta pentru ca e iubirea vietii mele.
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Am facut desen tehnic si spre 50 de ani am lucrat in standardizare ca proiectant. Incet-incet am inceput sa fac decoratiuni pentru Craciun si Paste:
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura. Produsele Vivanatura nu contin parabeni, coloranti artificiali si fluor.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de investire a noului Guvern, iar presedintele Basescu nici n-a apucat sa cunoasca bine imprejurul Cotrocenilor ca au si aparut primele tensiuni. Mai vizibile deocamdata intre presedinte si partidele din Alianta PNL-PD, si nu intre cele doua Palate.
Zarva strident de zgomotoasa creata in jurul lui este exagerata si, oarecum, falsa. Aerul, roata si mersul pe jos au fost inventate din vremuri imemoriale.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. ... Indeminizatiile de senator si de deputat ("salariul" parlamentarilor) ale celor aflati in greva vor fi donate unor asociatii sau fundatii de caritate.
In numele PD, deputatul Iulian Birsan a sustinut ca in luare unei decizii atit de importante nu trebuie sa se puna prea multa baza pe sprijinul conservatorilor.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. ... "Obligatia de a functiona masiv pe carbune i-a determinat pe producatori sa-si consume stocurile", a mai spus acesta.
Mediatizata intens, sedinta Consiliului Judetului (CJ) de ieri a adus, in sala multimedia a Muzeului de Stiinte ale Naturii, multi invitati veniti sa vada deznodamintul celei de-a patra alegeri a vicepresedintelui, dar si modul in care se va vota bugetul pe 2006.
google-analytics.com