Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (2.78 secunde)
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea consilierului de stat de la Departamentul de Planificare si Analiza Politica din cadrul Administratiei Prezidentiale, Bogdan Chiritoiu, in functia de presedinte al Consiliului Concurentei, pentru un mandat de 5 ani.
Consilierii PD-L spera sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... Despre PNL si PD spunea ca sunt partide care nu au nimic in comun. ... Mircea Ionescu-Quintus a fost informator al Securitatii.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu.
Volumul exporturilor romanesti s-ar putea reduce semnificativ in acest an, multi exportatori fiind, in prezent, aproape de faliment, afirma secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
Dupa pierderile inregistrate in doar trei luni de la liberalizarea cursului de schimb valutar, estimate la inceputul lunii la aproape un miliard de euro, reprezentantii Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) spun ca, in acest an, exportatorii vor disparea.
“Aceste preturi nu reflecta costurile de productie a utilitatilor si nu vedem de ce regiile si producatorii de utilitati trebuie sa traiasca pe spinarea importatorilor si a exportatorilor“, a declarat ieri secretarul general al Asociatiei Nationale a Importatorilor si Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
Greii pietei se lupta strans si pe segmentul asigurarilor pentru animale de companie. ... Directorul responsabil cu asigurarile generale din cadrul Asirom, Radu Adrian Ionescu, ne-a declarat ca firma sa asigura atat viata cainilor si pisicilor, cat si raspunderea civila a proprietarului.
Pe 15 august conducerea ELNAV a emis un document in care se prezenta situatia economica in care se afla unitatea si numarul de salariati ce vor fi afectati de concedierea colectiva.
Decalajul dintre dobinda in moneda nationala si cea in valuta nu va ramine pe termen lung la valorile curente, spune Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Dobinda pentru dolar creste si este previzibila o marire a dobinzii la euro, explica Vasilescu.
Totodata, aproape jumatate din falimentele companiilor din Romania si din lume rezulta din falimentul unor parteneri de afaceri, a declarat presedintele Coface Romania, Cristian Ionescu, citat de un post de televiziune.
Numarul falimentelor a urcat cu 50% in primul semestru, ritm de crestere comparabil cu nivelul din anii precedenti, a declarat Cristian Ionescu, managing director Coface Romania. Ionescu a amentionat ca mai mult de 95% dintre firmele din Romania se confrunta cu intarzieri la plata creantelor din partea clientilor.
Decizia a fost luata in ultima sedinta a Consiliului Local, cand a fost votata dizolvarea si lichidarea societatii dar si infiintarea noului Serviciu Public Ecosal Galati. ... Un al doilea motiv este accesarea fondurilor europene mult mai consistente", ne-a explicat Ion Ionescu directorul Ecosal Prest.
Acesta este obiectivul Comisiei Europene, care intentioneaza sa modifice Directiva Parlamentului European si a Consiliului Europei din aprilie 2006 privind deseurile pentru a introduce, incepand cu 2015, obligativitatea selectarii gunoaielor inainte de a fi aruncate. Aceasta sarcina va reveni si Romaniei, ca stat membru al Uniunii Europene.
google-analytics.com